8 HP Briggs & Stratton specifikation

Briggs & Stratton är en tillverkare av små motorer för bostäder och användning i utomhusprodukter utrustning såsom gräsklippare, traktorer, flishugg fragmentering och vedklyvar. Briggs & Stratton Corporation har tagit fram ett antal olika serier av motorer i olika hästkrafter storlekar och konfigurationer axeln. En av deras senaste modeller, från 2010, är ​​Intek serie motorer, finns i en mängd olika hästkrafter. Den Intek serien finns i horisontell och vertikal axel motorer - vertikala schakt vanligtvis används för trädgårdstraktorer, medan horisontella axeln motorer används ofta för snöslungor eller flishugg dokumentförstörare och andra typer av utrustning. Hästkrafter

maximala märkeffekt av Briggs & Stratton 8 hk motor är åtta hästkrafter, men är den rekommenderade maximala hästkrafter av denna motor bara ca 6,5 ​​hästkrafter. Detta utgör en skillnad mellan hur den lilla motorn hästkrafter har fått betyget utan last kontra rating enligt driftsförhållanden och under belastning. Briggs & Stratton Intek 8 hästkrafter motorn har en maximal regleras bästa varv per minut rating av 3600, så att motorn inte kan över-revved eller överskridande av operatören eftersom det är mekaniskt styrda.
Bore Strokes och Mekaniska specifikationer

Briggs & Stratton 8 hk motor är en encylindrig, L-head stil motor med en gjutjärn Ärmfoder aluminium cylinderloppet för maximal livslängd. Motorn har ett hål av 3,12 inches och en stroke, eller maximal rörelse av kolven, av 2.43 inches. Förskjutningen av denna motor är 18.6 cubic inches, eller 305 kubikcentimeter. Den har en intern oljetråg som rymmer 28 uns av motorolja. Utöver dessa specifikationer för Intek 8 hästkrafter motorn har en overhead ventilsystem för kallare drift och minskade utsläpp, samt en två års kommersiell garanti på alla mekaniska delar i motorn.

horisontell eller vertikal axel

Briggs & Stratton 8 hk motor finns med antingen en horisontell eller vertikal axel, och med standard Monteringsbult platser ingjutna i botten av motorn så att det kan vara monterad på en variation av olika power utrustning som utnyttjar större hål. Kroppen av motorn är gjuten aluminium, vilket gör det lätt, men eftersom cylindern är fodrad med gjutjärn, den har en lång livslängd.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114804.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.