Specifikationer för Case traktorer

Case IH är en av de största tillverkarna av jordbruksmaskiner i världen. Baserat i Racine, Wisconsin, var Casi IH grundades år 1842 som Racine Works tröskverk. Case samman med New Holland Ag 1999, bildar CNH Global. Som av 2010, producerar mål fyra typer av traktorer: fyra-wheel-drive, Kupare, nytta och kompakt. Fyra-hjulsdrivna

Case producerar en serie av fyrhjulsdrivna traktorer, Steiger och Quadtrac serien. Tillhandahållande mellan 350-600 hästkrafter, dessa traktorer är det mest kraftfulla som mål erbjuder. De har en Tier 4A motor med Selective Catalytic Reduction (SCR) och sex cylindrar undantränger 8,7-12,9 liter. Smala hjul trappsteg och breda modeller ram finns
radgröda

Case erbjuder tre serier av traktorer växtodlingsarbeten:. Magnum, Puma och Maxxum. Magnum erbjuder 234-389 max hästkrafter. Puma ger 95-195 kraftuttag (PTO) hästkrafter med hög kapacitet hydraulik, och Maxxum erbjuder 90 till 120 PTO hästkrafter. De Magnum och Puma modellerna har en Tier 3 sexcylindriga 6,7-liters motor, medan Magnum traktorerna har en fyrcylindrig 4,5-liters eller sexcylindriga 6,75-liters motor.

Utility

Farmall utility traktorer kommer i fem typer: A, C, N, U-och regelbunden. Dessa traktorer ger 39-90 hästkrafter med en fyrcylindrig, 3.9-till 4.5-liters Tier 3-motor. U-serien är den mest kraftfulla och erbjuder de flesta funktioner, den har hög kapacitet hydraulik, flertal alternativ överföring och deluxe kontroller. N-serien är nästa steg ner och det är ofta används för frukt-och vinodlingar. Den levereras med en komplett hytt eller välta skyddsbågar och det kan vara så smal som 52.9 inches. C-serien är perfekt för grov, ojämn terräng och boskap eller fjäderfä verksamhet. A-serien har fingertoppsreglage och en lätt-till-använda förarmiljö, medan den vanliga Farmall är en solid allrengöringsmedel maskin.
Kompakt

Farmall kompakta serien erbjuder 31 till 60 hästkrafter. Den har sju modeller med ett komplett sortiment av tillbehör. Motorn har tre eller fyra cylindrar med en turbo alternativ och förskjuter 1,5 och 2,2 liter. Hela hytten inkluderar luftkonditionering och värme, deluxe stolar tyg, två dörrar, en backspegel och en mugghållare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114803.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.