Hur att hitta min fd Antal Körkort

När du blir lagligt att köra du får ett antal körkort, utfärdat till dig på ett körkort kort. Detta nummer hjälper att identifiera dig som förare och tillåter Department of Motor Vehicles att hålla en detaljerad rapport om din körning historia. Detta antal kan förändras om du flyttar ut ur staten, blivit ett offer för identitetsstöld, eller på annat sätt behöver ändra ditt nummer körkort, och ibland även genom att förnya din ursprungliga licensen. Du kan söka och hitta ett tidigare nummer körkort, antingen personligen eller online. Instruktioner
1

Kolla gamla kort körkort. Om du hittar någon av dina gamla kort, bör du se hur många körkort tryckt tydligt på framsidan.
2

Besök en lokal DMV kontor. Informera dem om att du är intresserad av att hitta ett tidigare nummer körkort, förse dem med identifikation om det behövs för att bekräfta din identitet, och en företrädare där bör ha några problem att ge dig med denna information.
3 < p> Sök efter ett tidigare körkort nummer på nätet. Genom att ge grundläggande information till DMV nätet om körkort i fråga, till exempel ditt namn, gamla adressen, och födelsedatum, kan du få ett tidigare nummer körkort. Till exempel, om du fått körkort i fråga i delstaten Kalifornien, besök att statens DMV hemsida och ge information för att begära din drivrutin rekord (se Resources nedan). Denna post innehåller information som föraren licensnummer i fråga, aktuell status, utgångsdatum och eventuella begränsningar i licensen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114790.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.