Hur Stiff min bil till Drifting

All motorsport kräver en mycket specifik bil inrättats men de flesta är inriktade på att generera fart och grepp. En drivande inställning är inriktad mot en viss balans snarare än den maximalt grepp nivån. Drifting kräver precision, stil och en mycket specifik bil setup. Maximal kontroll kommer från en mycket hård inställning, och med drivande maximal kontroll och maximal styvhet innebär en maximal chans att vinna. Du kan också ställa in styvheten för att balansera bilen och gör det mycket lätt att glida. Instruktioner
1

Montera en krängningsstång mellan toppen på de bakre upphängningsbeslag. Detta kommer att styva upp chassit på baksidan och hjälpa bilen lossna lite lättare. Ju tjockare baren, desto mer kommer det att stelna och lättare baksidan kommer att bryta lös. Var noga med att inte overstiffen, eftersom detta gör det svårt att hålla bakändan under kontroll.
2

Öka diametern på krängningshämmaren. De krängningshämmarens förankrar den ned i den vänstra suspensionen till botten av den högra suspensionen. Ju större diameter krängningshämmaren, kommer den mindre rullen tillåtas och styvare bilen kommer att bli.
3

öka styvheten av de bakre stötdämparna. Vissa störningar har justeringar för styvhet, men mest stock stötdämpare måste bytas ut med mer avancerade modeller för att möjliggöra justering.
4

Justera fjädrarna på bilen. Ju styvare fjädrarna, desto mindre rullen de kommer att tillåta och desto styvare bilen kommer att vara. Springs endast kan justeras genom att byta med varandra, så välj noga och se till att fjädern och stötdämparen är väl matchade. Badly matchade fjädrar och stötdämpare kan få katastrofala effekter på hanteringen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114777.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.