2006 Toyota Camry specifikation

Toyota Camry är en medelstor sedan tillverkas i över 20 år av Toyota Motor Car Corp i Japan. Den Camry har genomgått ett antal visuella och prestanda uppgraderingar under åren, men kärnan design har alltid varit densamma. Den 2006 Toyota Camry infört ett antal olika specifikationer för anrik Camry traditionen. Motor och växellåda

2006 Toyota Camry levereras som standard med en 2,4-liters fyrcylindrig motor som har ett kompressionsförhållande på 9,6-till-1 och körs på vanlig 87-oktanig blyfri bensin. Motorn har en dubbla överliggande kamaxlar och fyra ventiler per cylinder och producerar 154 hästkrafter och ett maximalt 160 foot-pounds av vridmoment vid 4.000 rpm. Transmission levereras som standard som en automatisk, utan någon manuell växellåda tillgängliga alternativet för detta år.
Bromsar och styrning

2006 Toyota Camry har fyra hjul bromsar med hjälp av en anti- Låsningsfria bromsar (ABS). Bromsarna är en kombination av främre ventilerade skivbromsar och bak trumbromsar, och de är utformade med en elektronisk bromsning styrenhet som automatiskt fördelar bromstrycket jämnt när föraren bromsar till fordonet. När det gäller styrning och fjädring, har 2006 Camry effekt kuggstångsdrivna styrning och fyrhjuliga oberoende fjädring med en kombination av stöttor och spiralfjädrar för att ge utmärkt hantering och åkkomfort.
Ytterligare funktioner

Andra funktioner inkluderar: standard Bakrutedefroster och defogger systemet, uppvärmda ytterbackspeglar, varselljus med halogenlampor strålkastare för att ge extra effekt och ökad ljusstyrka för alla körförhållanden. Fordonet hade glimmer färg som tillval (menande metallic flecked paint), och att fabriken ljudsystem producerades av Toyota och inte en extern leverantör som Bose eller Infinity.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114730.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.