Tips för Yamaha Chrome Fenders är

Chrome används för att belägga både estetiska och mekaniska delar för motorcyklar. Till exempel har en kromad motor med kromdetaljer är en eftermarknaden alternativ för de flesta mc modeller. Att sätta kromade tips på fendrar av en Yamaha motorcykel är ett annat sätt att införliva krom, och även om detta kan verka som en minimal uppgradering för vissa, för andra det utgör ett betydande tillskott till cykeln. När krom fendrar sätts på en Yamaha cykel, måste det göras på rätt sätt och utan fel. Custom vs Standard

Fender tips som du kommer att gälla först måste bestämmas av de typer av fendrar som finns på motorcykeln. Om fendrar är standard de som kom med motorcykeln när du först köpte den från tillverkaren, då kan du köpa kromade tips för fendrar som tilläggsbehandling delar som finns på de flesta Yamaha återförsäljare. Men i de fall där det fender på motorcykeln har specialtillverkade och krom tips var en eftertanke, de mätningar som måste bestämma hur krom spets tillverkas brukar göras av en verkstad för att säkerställa bra passform till anpassad fender.
borras vs appliqued

Chrome fender tips kan tillverkas på två olika sätt. En är en borrad applikation, vilket innebär att flikarna på baksidan av kromade tips kommer att avgöra där piloten borras på stänkskärmen. Det är viktigt att inga hål borras tills fender tips är i Fabricator hand, så att de exakta måtten av Fender och kromade tips kan avgöra exakt var hålen borras. Placeringen metod för den andra metoden, appliqued kromade fender tips, är oftast mycket lättare, genom att ta en enkel mätning innan fender spetsen kan appliceras direkt till fender och utnyttja en industriell lim för att hålla tipsen i stället. Oavsett vilken ansökningsprocessen används, måste mätningen för centrering tips vara exakt.
Professional Hjälp
p Om de verktyg som den gemensamma hobby äger är inte bidrar till maskin-shop precision, vilket behövs för de flesta tillämpningar kroppen fungerar, så snarare än att göra ett misstag som inte kan fastställas, bör ägaren värva en professionell motorcykel Customizer eller Fabricator att tillämpa tips om fendrar.

Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114724.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.