Hur man hittar en dold detektor i en bil

I det nya millenniet, många bilar kommer med Global Positioning System (GPS) mottagare. En GPS-enhet hjälper föraren att hitta specifika destinationer, platser och vägbeskrivningar via satellit kommunikation och digitala kartprogram. Samma teknik kan spåra ett fordon. Tänk dig att någon diskret placerade en tracking enhet i din bil utan din vetskap eller tillåtelse. Denna person kan sedan spåra din bil befinner sig utan din vetskap. Om du känner att du har anledning att tro att en GPS-enhet är gömd i bilen, ett lönsamt sätt att hitta den är att använda en RF-scanner, som skannar för radiofrekvenser som en GPS-enhet avger när den kommunicerar med radio torn och satelliter. Saker du behöver
RF scanner
Wrench, om det behövs
Visa fler instruktioner
1

Koppla Autos batterikablarna, ta bort den negativa (svarta) kabeln först , med användning av en skiftnyckel eller liknande verktyg för att lossa hållaren bult. Genom att göra detta kan du se till att det inte blir någon störning med radiofrekvens scanner, vilket är det verktyg du använder för att avgöra om din bil har en GPS-sändare. Före dra loss batterikabeln från bilen, se till att du är parkerade minst 20 meter från alla elektroniska enheter, inklusive mobiltelefoner, eller andra fordon.
2

Slå på radiofrekvens scanner och sakta gå omkretsen av ditt fordon. Det är viktigt att gå långsamt så att skannern har förmågan att läsa eventuella GPS-frekvenser.
3

Öppna bilens huv och scanna motorn område med RF scanner. Ställ in skannern ovanpå eller i närheten av den kylda motorn för att säkerställa en noggrann och fullständig genomsökning av området.
4

leta efter några GPS-signaler i närheten av bilens bagageutrymme område på samma sätt som du skannat under huven och runt motorn. Du kan placera skannern i din bål och vänta en stund för att se om några signaler plockas upp. Fortsätt att sakta scanna insidan av bilen, börjar med golvytor, sedan flytta till sätena, under sätena och längs instrumentbrädan. Glöm inte att skanna akterdäck och ryggstödet.
5

Inspektera alla delar av bilen som reflekterade en signal på radiofrekvens scanner. Du kommer att märka när skannern har plockat upp på en frekvens, eftersom det kommer att avge ett högt ljud och ljus. Om du hittar ett område av ditt fordon är svårt att utreda men det synes har en GPS-frekvens, kan du konsultera en body shop eller mekaniker för att få hjälp med att få tillgång till den svåra att nå området. När du har skannat din bil för GPS-frekvenser, anslut bilbatteriet.
6

Bestäm om din GPS-tracking misstankar har blidkas och om du är nöjd med de resultat du hittade. Om du befinner dig missnöjd och vill ha en andra åsikt eller professionell inställning till frågan, kan du överväga att be en tekniker, en bil larm installationsföretag, eller en mekaniker för hjälp söka efter en GPS-tracker på din bil. Du kan också överväga att prata med en terapeut om din oro.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114712.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.