Hur får man en CDL licens i Harrisburg, Pennsylvania

En kommersiell körkort kan du köra stora fordon, bland annat bussar och släp traktor. Drivrutiner intresserade av att arbeta inom branscher som bussen kör, farliga material transport, byggnation eller andra stora fordon tillhörande ståndpunkter måste ha en CDL. För att erhålla en CDL i Harrisburg, Pennsylvania, måste du vara över 18 år och har fått utbildning från en ackrediterad drivande institution. De som reser interstate måste vara över 21 år. Saker du behöver
Identitetsbevis
bevis på uppehållstillstånd
Valid Pennsylvania körkort
Social Security-kort
check eller postanvisning
Visa fler instruktioner

1

Skaffa en kommersiell Förarens handbok och program på nätet eller genom att besöka Harrisburg, Pennsylvania Department of Transportation (se Resurser).
2

Komplettera din ansökan och returnera den till Department of Transportation . (Se Resurser).
3

Slutför "Knowledge Test" för att få din CDL förarens tillstånd. Den "Kunskap Testing" är den skriftliga tentamen krävs för att få någon form av licens inklusive ett CDL. Du kommer att kunna slutföra "provkörning" efter att hålla ditt tillstånd för 15 dagar. Den "Road Test" är en undersökning av din förmåga att köra det fordon för vilket du vill få CDL. Testet består av att du kör din bil eller fordon av din arbetsgivare på vägen medan du följer köranvisningar som ges av en avdelning av motorfordon anställd.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114662.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.