Specifikationer för en Honda TRX 70

Honda TRX 70 är en fyrhjuling för utomhusbruk som ibland kallas en ATV eller terrängfordon. TRX 70 endast avsåg en tvåårsperiod mellan 1985 och 1987. Sedan var det ersättas med TRX 90. Även om det inte längre görs, har Honda TRX 70 fortfarande några viktiga funktioner Värt att veta. Motorspecifikationer

Honda TRX 70 hade en 70-kubik-centimeter-förskjutning, bensindriven motor som skulle möjliggöra en hög toppfart. TRX 70 Motorn var en fyrtaktsmotor, vilket betyder att den hade en separat oljetråg som inte kräver användning av olja blandas i bensinen för att fungera. Denna lilla motor tillät ATV resa relativt snabbt, med en toppfart på 30 till 35 miles per timme.
Transmission

Honda TRX 70 hade en fyra- växlad manuell växellåda lik den som finns i många motorcyklar. Överföringen måste skiftas för hand när mer kraft eller hastigheten önskas av operatören. Detta möjliggjorde dess användning i racing, där optimala växlingspunkter och andra manuellt manövrerade fördelar med en manuell växellåda är önskvärt att pressa ut maximalt varvtal och kraft tillgänglig från en motor i en liten bil.


Ändringar
p Det finns ett antal olika möjliga förändringar som kan göras för att förbättra prestanda och kraft i den lilla ATV. Populära kit inkluderar vevaxel och uppgraderingar kolv som kan hjälpa dig att pressa mer kraft ur motorn, samt uppgraderade uppsättningar redskap och olika typer av drivkedjor som kan möjliggöra en högre eller lägre utväxling som behövs för att utföra olika uppgifter kring hem, läger eller gård.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114601.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.