Hur man reparerar en elrullstol

Korrekt reparera och underhålla en elrullstol är en mycket viktig process som möjliggör specialiserad vård och transport skall fortsätta. Elrullstolar är dyra men nödvändiga former av transport för många funktionshindrade och äldre personer. The Med Supply hemsida förklarar att Medicaid och försäkringsbolag bara kommer att täcka utbyte av en elrullstol var 5 år. Som ett resultat måste rullstolen repareras och underhållas för att det för att fungera inom den nödvändiga mängden av tid. Saker du behöver
Skruvmejslar
mutterdragare
Gummihandskar
alkohol eller spraydesinfektion
Kraftig tejp
Reservdelar
Stålborste
Visa mer Instruktioner
1

underhålla och reparera elrullstolen regelbundet för att hålla maskinen fungerar väl vid alla tidpunkter och undvika potentiella problem. Använd gummihandskar och rengör rullstolssitsen innan något underhåll eller reparationer. Om det finns några revor eller fläckar som bär på sätet, kan kraftig tejp användas för att lösa problemet.
2

bort sitsen från basen av rullstolen för att inspektera och arbeta på batteriet. Koppla loss batterikablarna och ta kontaktstiften för att ta bort och testa batteriet. Den Anpassat Site hemsida rekommenderar testa strömförsörjningen av batteriet för att avgöra om den behöver bytas ut.
3

Installera om den tidigare eller nya batteriet för att återställa strömmen till rullstolen . The Med Supply Guide hemsida förklarar att Medicaid och försäkringsbolag brukar kommer att betala för en rullstol batteribyte varje 6 månader till 1 år beroende på individuell försäkring. Korrekt installera om batteriet är viktigt för rullstolen att arbeta effektivt.
4

Kontrollera och reparera alla lösa eller skadade kablar och bultar på rullstolen. Den Spin Life hemsida rekommenderar rengöring av alla de elektriska anslutningarna på rullstolen med en stålborste för att minska den mängd korrosion som byggs upp med tiden. Även armstöden bör fotstöd piedestal, och nackstöd inspekteras och skärpas.
5

Ansök luft till rullstolens däck efter behov. Ibland kommer ett hjul skadas och måste ersättas. Hjulet kan tas bort och bytas ut snabbt med hjälp av en skiftnyckel.
6

tillbaka rullstolssitsen ordentligt när alla nödvändiga reparationer har slutförts. Kontrollera de olika säkringarna för att se till att rullstolen fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114584.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.