Hästkrafter specifikationer för 2005 Honda Aquatrax 12F

Honda tillverkar en mängd olika fordon, inklusive bilar, lastbilar, sport-utility och fyrhjulingar, hybrider, delningsfilter och vattenskotrar. Den 2005 Honda Aquatrax F-12 är en vattenskoter liknande konstruktion till en snöskoter. Den är avsedd för tre eller fyra passagerare och hade ursprungligen ett rekommenderat pris på $ 9749, enligt förteckningen av vattenskotrar. Motoreffekt, Tändning, transmission och styrning

2005 Honda Aquatrax F-12 har en 125-hästkrafter, vätskekyld, torr-sump, in-line, fyrcylindrig motor med en intercooler turbo . Det har en cylindervolym på 1, 245 cc och en borrning och slaglängd på 79 och 63 mm. Den kompressionsförhållandet är 8,5-till-1 och ventilen tåget är DOHC med fyra ventiler per cylinder. Den förgasning är PGM-FI med en automatisk enricher krets och har en datorstyrd digital tändning med 3-D kartläggning. Transmissionen är direkt-kardandrift och den har ett användbart program styrhjälp. Den Honda Aquatrax F-12 X-modellen har en turboladdad motor med ökad hästkrafter av 165.
Mått och Exterior

2005 Honda Aquatrax F-12 åtgärder 125,9 inches i längd, har 49 inches i bredd och 41,7 inches i höjd och en sits längd av 42,7 inches. Den har ett bränsle kapacitet på 16,6 liter, en lagringskapacitet på 25,6 liter och en torrvikt av 748 pounds.

Kroppen, yttre och inre skrov och däck av denna vattenskotrar är gjorda av glasfiberarmerad plast och skrovet typ är en modifierad V. sponsons och en internatskola steg är standard.
Övriga specifikationer

Denna modell har standard digital instrumentering och en automatisk hävert länssystem. Den finns i tre färgkombinationer, den första är en svart skrov med en ljus blå och silver övre däck. Det andra är ett vitt skrov med en ljus blå och silver övre däck och det tredje är ett vitt skrov med en silver och rött övre däck.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114486.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.