Hur man registrerar Antika bilar

Bilar som uppfyller ålder och miltal är registrerade som antikviteter i de flesta stater. Detta ger ägaren förmåner, såsom ett pass från att få en årlig besiktning för fordonet. Men bilar som registrerats som antikviteter i allmänhet begränsad till specifika användningsområden, såsom rekreation, av staten. Till exempel tillåter Texas inte ägare att köra antika bilar på en daglig grundläggande som deras viktigaste formen av transport. Instruktioner
1

Granska dina statens krav och avgöra om du bil betraktas som en antik baserat på ålder. Till exempel, anser Florida ett fordon som tillverkas i 1946 eller senare en antik. Dessutom, vissa stater har körsträcka krav.
2

Samla din titel och bevis på ansvarsförsäkring vid registrering en antik bil. Om du precis köpt den antika bilen, skaffa ett köpebrev samt. Detta förser säljarens namn, inköpsdatum och inköpspris.
3

Bär de nödvändiga dokumenten till din lokala avdelning av motorfordon. Gå till fordonets registreringsnummer avdelningen.
4

Ge expediten med din dokumentation, t.ex. titel eller köpebrevet, visar din bil är en antik och att du är den rättmätige ägaren. Också, förse henne med en kopia av din fotolegitimation, t.ex. ett körkort.
5

Betala den avgift som krävs för registrering av din vintage eller antika bil.
6

fylla i ansökan om en antik registreringsskylt tillhandahålls av DMV. Inkludera typ av fordon, personlig information, fordonets information - som chassinumret, märke, modell och stil - och din signatur. Betala den avgift som krävs för en antik registreringsskylt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114456.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.