Go-Kart Motorspecifikationer

Olika go-kart motorer har olika specifikationer, alla med sina egna styrkor och svagheter. Go-kart motorer kan vara små, men det betyder inte att de inte kan anpassas och utformas för att omfatta en mängd olika funktioner. Vanligtvis kommer större motorer ger mer effekt och är rekommenderat för användning av äldre åldrar. 1050 Silver Streak

Silver Streak Motorn är en luftkyld encylindrig motor med 50 kubikcentimeter slagvolym makt. Det började med en elektrisk draglina, och innehåller en enkel fyrhjulsdrift. Den rymmer 0,6 liter bränsle och 8 dl olja. Denna motor levereras med en speciell stoppknapp som resulterar i en nödsituation stänga av motorn. Dess sändning är en enkel reducerad koppling design. Dessa tillsatta säkerhetsfunktioner och den övergripande milda mycket ström den producerar gör det säkert för användning av barn i åldrarna 6-10.
4170 Vektor

Motorn insida 4170 Vector är mer effekt fullt än Silver Streak och rekommenderas för barn i åldern 12 och uppåt. Vector startas med en manuell choke och en pull /rekyl sladd. Vector är bara en encylindrig motor, men den har 169 kubikcentimeter slagvolym makt och erbjuder 6 hästkrafter vid 4.000 varv av vevaxeln per minut. Denna motor rekommenderas för användning av barn i åldrarna 12 och uppåt.
6150 blåttblixt

6150 Blue Lightening är en modell av go-kart med specifikationerna identisk med 6150 Scorpion RT. Den encylindriga motorn klarar av 9,9 paus hästkrafter arbetar vid 7.500 rpm. Det är mer praktiskt att starta jämfört med andra modeller eftersom den använder en nyckel-manövrerad elektrisk tändning. Den levereras med en automatisk och omvänd transmission och är utrustad med en dual-wheel drive. Den blåttblixt rymmer 1,75 liter bränsle och kommer med ett 1 års garanti. The Blue Lightening rekommenderas för åldrarna 12 och uppåt. The Techumseh Effekt Sport motorn har 6,5 hästkrafter och 195 kubikcentimeter slagvolym Addera Tecumseh Effekt Sport

. Vid 30 Ibs., Är det tyngre än de flesta andra motorer, men det kompenserar med ökad effekt. Den använder en bekväm elstart och plask smörjas för att säkerställa en smidig drift. Den Tecumseh Kraft Sport är konstruerad för att köras tystare än andra motorer och är under en vanlig två-års garanti. Power Sport rekommenderas för åldrarna 12 och uppåt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114453.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.