Hur man återanvända bildäck

När däcken är inte längre säkert att användas på fordon, kan de återanvändas på olika sätt. Eftersom gamla däck kan ta upp plats eller ens skapa en grogrund för myggor, vissa områden har resurser för att återvinna gamla däck. Det finns kreativa sätt att använda dina gamla däck i stället för att ha dem som ligger runt. Använd dessa kreativa tekniker för att göra det bästa av dina begagnade däck. Saker du behöver
Rope
Soil
Visa fler instruktioner
1

däck Återanvänd bil att göra gungor för dina barn. Tvätta däcken med tvål, vatten och blekmedel. Låt dem torka ordentligt, sedan hitta en stark gren. Säkert binda repet till trädgren. Vik linan på mitten och lägg den vikta halvan över toppen av trädgren. Sätt ändarna genom den vikta delen av repet. Dra in repet, sedan knyta ändarna ordentligt trötta.
2

Placera bildäck på en plan yta i din trädgård. Fyll däckets mitt med jord. Tillsätt 2 till 3 inches av kompost och kombinera det med jorden. Växt tomat plantor i jorden. Lägg till ett däck ovanpå det första däcket med plantan, så snart tomatplanta växer ovanför ytan.
3

Skapa en bakgård pool att roa små barn. Placera ett duschdraperi i centrum av en ren däcket och drapera den över kanterna. Fyll använt däck med vatten för att göra en liten pool.
4

Återanvänd bildäck att säkra soptunnorna. Placera ett däck på en plan yta. Placera soptunnan i mitten av däcket för att hålla den från att välta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114401.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.