Hur bli av däck för gratis

När du byter däck på din bil, kommer du att ansvara för att bli av med de gamla däcken. Eftersom däcken innehåller några giftiga ämnen, har varje stat föreskrifter om hur de kan tas om hand. Vissa företag kommer att bli av däcken för dig, men de tar ut en avgift. Om du är medveten om några tips och tricks, kan du bli av med dessa oönskade däck gratis. Instruktioner
1

Ring din lokala anläggning avfallshantering eller din lokala återvinningsstation för att fråga om amnesti dagar. Enligt EPA, som de flesta län avsätta flera amnesti dagar varje år där invånarna har rätt att släppa ut däck utan att ådra sig några avgifter.
2

Ring din lokala skoldistriktet att se om de behöver några däck för sina lekplatser. Gamla däck gör stora fria däck gungor och mini sandlådor. Du kanske även vill använda däck i din egen gård för detta ändamål.
3

Gå en Freecycle-nätverket i din hemstad (se Resurser). Lägg ett bud på däcken. Se till att du lista några sätt andra medlemmar kan använda däcken, såsom för plantageägarna, gungor eller sandlådor. Inte bara kommer du att ge bort däcken gratis, men du kan vidta åtgärder för den enskilde att plocka upp däcken så att du inte behöver leverera dem.
4

Mulch däcken och ge kompost bort gratis till grannar eller lokala plantskolor för användning i sina trädgårdar.
5

Call lokala ägare gård och fråga dem om de behöver några däck att använda som boskap matare. Erbjud dig att släppa dem som ett tack för att du tog däcken av dina händer.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114337.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.