Ford 250 Hitch Vikt specifikation

Felaktig skumt vikt kan göra en trailer och lastbil bogsering, snurra av vägen. Föraren måste veta hur mycket lasten väger och hur mycket av den tyngd, som kallas tunga vikt, trycka ner skumt. Det finns två olika typer av missöden som kan stödja olika tunga vikter. Ford planlade 250 att dra stora belastningar, men vagnen ska lastas och fästa på trucken korrekt eller kommer att bli svårt. Beräknats med Proper Hitch eller tunga Vikt

Enligt fyrhjuling Magazine, kan tio till femton procent av vikten på släpvagnen tryck ner skumt om inte tillverkaren av trucken eller trailern antyder något annat. Produkter inom släpvagnen måste ordnas så att släpvagnen balanserar korrekt på skumt. Om släpfordonet har mer tyngd i den bakre, kommer det att dra baksidan av lastbilen upp och minska förmågan hos de bakre däcken för att bibehålla dragkraft. Om det finns för mycket vikt på framsidan av släpet, kommer lastbilen att förlora styrning och bromsning kontroll och strålkastarna kommer bländning i ögonen på mötande förare.
Dragkrok

Den enklaste hitch är en kula monterad på baksidan av lastbilen. Det är användbart för endast de lättaste lasterna. Bollen sitter på stag fäst vid ramen av lastbilen under den bakre stötfångaren.
Viktfördelningen Hitch

viktfördelningen Hitch tillåter Ford 250 att bogsera dubbla vikten av den enkla problem. Denna hake använder samma bollen fäst på baksidan av lastbilen. Det tillför två stänger eller rör, som sträcker sig två meter tillbaka, under ramen av trailern. Varje rör är förbunden med en kedja till släpet ram ovanför. När trucken saktar ner och släpet vill doppa ner, rören och kedjor hindra den från att göra så. Med denna typ av lås, släpet och lastbilen vistelse i samma plan. Trailern kan inte luta framåt och trycker på baksidan av lastbilen ner.
Ford 250 Hitch Specifikationer

En två-hjulsdrift Ford 250 kan dra upp till 5000 pounds med enkla kulan, med 750 pounds av tunga vikt. Viktfördelningen hitch tillåter tvåhjulsdrift Ford 250 för att bogsera 12,500 pounds och har en tunga vikt på 1,820 pounds. Den fyrhjulsdrivna Ford 250 kan bogsera 6,000 pounds med enkla lås, med en tunga vikt på 900 pounds. Viktfördelningen Hitch tillåter fyrhjulsdrift Ford 250 att dra 15,000 pounds med en tunga vikt av 2,250 pounds.
Federal Rules

Föraren måste vara medveten om att Ford F250 kanske kan bogsera eller haul mer än den federalt uppdrag totalvikt (GVWR) gräns på 8,800 pounds till 9600 pounds, eller bruttokombinationsvikt Betyg (GCWR) gräns på 16.000 till 33,000 pounds. Department of Transportation (DOT) kräver varje lastbilstillverkaren att sätta viktgränser på hur mycket trucken kan transportera eller bogsera. Den GVWR begränsar det totala beloppet trucken kan väga inklusive föraren, passagerare, full tank och full last i sängen av lastbilen. Den GCWR begränsar vikten på det dragna fordonet, liksom hela tyngden av lastbilen. DOT kräver även en uttalad gräns på tungan och vikten tillåts på varje axel. Dessa gränser har ingenting att göra med det belopp trucken klarar av bogsering eller dragande.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114320.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.