Hur man undviker en abonnemangsavgift Bil Drop

När du hyr en bil, har du gjort en initial betalning och du är förmodligen ett intryck av att inga ytterligare betalningar krävs. Tyvärr är detta ofta inte fallet när du inspekterar din faktura kreditkort och upptäck en diverse avgift du inte var medveten om. Du kan undvika dessa extra avgifter though. Instruktioner
1

Granska din faktura noggrant när du hyr din bil, betala extra uppmärksamhet till det finstilta, eftersom detta kommer att ge dig särskilda regler att hålla sig till under hela den biluthyrning. Du kan undvika kostsamma misstag genom att läsa detta.
2

Fyll tanken innan bilen återlämnas. När du först hyrt bilen, fick du en full tank. Om du lämnar tillbaka bilen med mindre gas du kommer att ådra sig extra kostnader. Biluthyraren avgifter upp till två eller tre gånger mer än den hastighet vid en bensinstation.
3

tillbaka bilen på det angivna datumet och tiden. Även om du är en timme sent, kommer den hyra företaget ta ut en timavgift tills den uppgår till en hel dags hyra hyra. Om du blir försenad, ring i förväg och ge en förklaring till orsaken till din försening. Du kanske upptäcker att vissa uthyrningsföretag gör flyttbidrag till ett gratis samtal.
4

tillbaka bilen på samma plats där du plockade upp bilen. Om du tappar bilen på en annan plats, kommer du att debiteras en avgift för detta. Innan du gör ditt hyresavtal, hitta en plats nära hemmet eller nära den plats där du kommer vara när du kommer till slutet av ditt hyresavtal. Detta hjälper dig att undvika att tappa bilen utanför på en annan plats än den du plockade upp från.
5

inspektera bilen ordentligt när du hyr den. Om det finns några repor eller bucklor, se till att kundtjänst assistent sätter en lapp på din fil. Det är viktigt att även de minsta varumärkena registreras. Om du lämna tillbaka din bil med repor eller bucklor som inte märktes under den inledande hyra processen, kan du debiteras för skadorna.
6

Håll dig inom den dagliga körsträcka gränsen. Om du går över gränsen, kommer uthyrningsföretag betalt för varje kilometer som du går över gränsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114294.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.