Hur man mäter Trailer Leaf Springs

Trailer fjädrarna fungerar som en buffert för de poster som rider på släpet. Bladfjädrar har skikt av metall i fallande längder från topp till botten för att absorbera chocken av stötar under resa. När släpet möter en bula eller ojämn yta, till fjädrarna flex absorbera energi och hålla lasten från att studsa. Båt trailers, Släp och släpvagnar ATV använder denna typ av fjäder. Efter år av användning, kan en fjäder rosta sönder från överdriven vatten eller förvaring utomhus, och kan behöva bytas ut. Saker du behöver
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Ta bort allt material från släpvagnen. Vrid trailer vev för att höja vagnen så det är nivå och sitter på den främre stödhjulet.
2

Räkna antalet blad på fjädrarna. Bladen är de enskilda delarna av övergripande metall som binds ihop.
3

Mät våren bredden över toppen av bladen vinkelrätt mot våren längd.
4

Placera spetsen av ett måttband i centrum av en dubbel-ögon eller öppna ögon våren. Sträck måttbandet i en rak horisontell linje till mitten av det andra ögat för att erhålla längden.
5

Mät trailer bladfjädrar i krokänden, platta änden eller krökta änden stil från den yttersta spetsen av en krok för att den yttersta spetsen av den andra i en horisontell linje. Detta är våren längden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114293.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.