Volvo C30 Performance Specifications

Den 2011 Volvo C30 är en kompakt halvkombi bil. Men till skillnad från många liknande små bilar, är C30 inte bara liten och billig. Det är en europeisk bil, utformad för att tävla mot exklusiva resultatinriktade rivaler som i Mini Cooper S och Volkswagen GTI. Med detta i åtanke, erbjuder en tilltalande blandning av funktioner tillsammans med en motor mer kraftfull än de som finns i sedaner, minibussar och även många terrängbilar. Motor

Var 2011 Volvo C30 levereras med samma femcylindriga, 2,5 liters motor. Dess fem cylindrar vardera har Borrning och slaglängd mätningar 3.27 och 3.67 tum, och det körs på vanlig bensin. För att öka sin uteffekt, Volvo turbocharges motorn. Detta gör det möjligt att producera 227 hästkrafter när den körs på 5000 varv per minut, och 236 ft.-lb. vridmoment vid varvtal mellan 1.500 till 5.000 varv per minut.
Transmission

Volvo erbjuder två olika transmissioner på C30. De som vill flytta sina egna redskap kan använda standard sexväxlad manuell växellåda, medan de som föredrar känslan av en automatisk växellåda bil kan beställa valfri femstegad Geartronic automatlåda, som fortfarande har en automatisk stick läget.
Addera Ekonomi

Naturvårdsverkets testning, enligt uppgifter från Volvo, anger att C30 kan gå 21 miles per gallon bensin i staden, oavsett vilken överföring är installerad. På motorvägen, manuell C30 uppnå 29 miles per gallon, och automatisk C30 är mer bränsleeffektiva, uppnå 30 miles per gallon.
Road Test Performance

tredjepartsprovning av Edmunds visar att en automatisk växellåda utrustad C30 kan accelerera från noll till 60 miles per timme på 6,9 sekunder. Det kan även bromsa från 60 miles per timme till ett fullt stopp med bara 130 meter från vägen. Det avslutade Edmunds slalom hastighet och hantering kurs på en relativt snabb 68.2 miles per timme, vilket tyder på att dess kombination av hastighet och hantering är överlägsen två konkurrenter -. Mini Cooper S och Volkswagen GTI


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114266.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.