Hur att rensa en avdelning Bärgning bil i Alabama

Om ett fordon som är titeln i delstaten Alabama upprätthåller olycka eller översvämning som gör den obrukbar på motorvägen, och försäkringsbolaget förklarar det en total förlust, är en bärgning titel utfärdas. Men i Alabama har du möjlighet att reparera bilen själv, om du har en rebuilder licens som utfärdats av staten, eller ta bilen till någon med en sådan licens för reparation. Du kan sedan ansöka om en ombyggd titel. Efter godkännande från en inspektör, är bärgning titel rensas och ett nytt Alabama ombyggd titel utfärdas. Saker du behöver
reparation kvitton
Inspektion certifiering
Titel ansökan
Kolla Identification
eller postanvisning
Visa fler instruktioner
1

utföra reparationen på bärgade fordonet. I Alabama, måste de reparationer fyllas i av en individ med en rebuilder licens. Det kan vara du, om du har nödvändig kompetens och få licensen, eller någon annan i staten. Den licensierade reparatören avgör vad som behöver göras och vilka delar som måste uppnås, enligt Alabama Department of Revenue. Detta bidrar till att garantera att inga stulna delar används.
2

Boka en tid med Alabama Department of Motor Vehicle Division i ditt område för en inspektion. En inspektör måste bestämma fordonet är säkert för motorväg drift innan en ombyggd titel utfärdas.
3

Bär bärgning titel och inspektörens intyg till expediten i DMV titel kontor. Ge henne med en kopia av din legitimation, såsom Alabama körkort.
4

Skriv i Alabama Ansökan om Ombyggd Titel tillhandahålls av expediten. Kapitulera bärgning titel och betala $ 15 title avgift med en check eller postanvisning. Detta, tillsammans med din kopia av fordonets registreringsbevis, ger bevis du ansökt om titeln.
5

Tillåt sex veckor för din Ombyggd Alabama Titel för att komma med posten. Om du inte får din titel i en rimlig tidsram, besöka Alabama Department of Revenue webbplats och kontrollera status för din ansökan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114198.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.