Rengöring av förgasare i en '86 Honda 250R

En förgasare styr mängden bränsle och luft kommer in i motorn. Den '86 Honda 250R är en all-terrain fordon (ATV) betyder att det är huvudsakligen ett off-road. Detta innebär att förgasaren är mer sannolikt att få smutsiga och orsaka problem. En smutsig förgasare kan göra din ATV högre än normalt, och en stor ansamling av smuts kan orsaka problem när du försöker starta din ATV. Saker du behöver
Skruvmejsel
Förgasare rengöringsvätska
Rags tandborste Addera Visa fler instruktioner
1

Skruva ur de sex skruvarna som håller '86 Honda 250R sätet på plats. De finns bara under kanten av sätet. Ta och placera stolen åt sidan för att komma åt förgasaren.
2

Borsta hela förgasaren med en tandborste för att avlägsna ansamling av smuts och smuts. En liten tandborste kan passa in i alla sprickor i förgasaren. Addera 3

Lossa de tre skruvarna på undersidan av förgasaren för att ta bort förgasaren skål. Ta och placera förgasaren skål åt sidan.
4

Blötlägg en gammal trasa med förgasare rengöringsvätska och gnugga hela förgasaren skål. Förgasare på ATV blir smutsiga snabbare eftersom de drivs off-road, så det kan kräva viss fysisk styrka för att ta bort all smuts.
5

Scrub insidan av förgasaren, och tillämpa några förgasaren rengöringsvätska till en annan trasa om så behövs. Skrubba alla bifogade fjädrarna på förgasaren utvändigt med en trasa också.
6

Sätt tillbaka skålen och sätet till ditt fordon.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114168.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.