Cargo Trailer Specifikationer

Släp kan du enkelt dra maskiner, verktyg och leksaker, t.ex. cyklar och hantverk vatten, där du vill resa. Hitch lasten trailer till din bil och du är redo att dra dina saker. Släp finns i alla former, storlekar och färger. Du kan välja en enkel-eller tandem-axle trailer, beroende på dina behov. Innan du köper en last trailer, fundera på vad du planerar att dra i enheten för att begränsa dina alternativ. Kungliga Spring Trailer (RST) Serie

RC Trailers tillverkar många olika släp, från enaxlade och tandem-axle typer av platta toppar och runda toppar. Till exempel kommer RC Trailer kungliga Spring Trailer (RST) serien med en enda, 3000-lb. våren medlöpande axel. Lasten släpvagn med en 72-tums invändig höjd, 94-tums yttre höjd och 93-tums yttre bredd. Interiören kommer med plywood golv, bruna luan väggar och två 12-volts lampor kupol. På utsidan av last trailer levereras som standard med en glasfiber lock, en galvaniserad tak och dubbla dörrar i ryggen.
Timeout och Cyclmate

Timeout XL 1500, XL 1800 och XLHD, tillverkad av AsylumCycle, har en lastkapacitet på 290 kg. Den last trailer mäter 90 inches lång, och erbjuder en 37-tums bogsering höjd och är 42 inches bred. Lasten väger 210 £. och kommer med en 20-lb. tungan. Den last trailer sitter på 12-tums hjul och har en lastkapacitet på 24 cu. ft

AsylumCycle Cyclmate CM1000 funktioner mattor och fendrar. Den 125-lb. last trailer finns i svart eller vitt. Den har en skeppningsvikt och en kapacitet på 200 kg. Vagnen har en 42-tums kroppslängd, 38-tums kropp bredd och sitter 31 inches från marken.
Hercules Länkade Cargo Trailer

Hercules 8,5-tums bred sluten last trailer från Homesteader Trailers har en två-för-sex tube stålram, plywood golv och plywood-fodrade sidoväggar. På utsidan av last trailer sport aluminium och har en Galvalume taksystem.

Homesteader Gooseneck serien har 14 olika modeller med en totalvikt (GVWR) i antingen 9950 eller 15.600 £. Varje Gooseneck last trailer har en total bredd på 96 inches och en invändig bredd av 96 inches. Modellen sträcker sig från 25 inches till 51 inches lång med invändiga längder från 24,5 inches till 50,5 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114154.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.