Hur att bogsera en 1995 Jeep Wrangler

RV resenärer ofta njuta bogserar en mindre bil bakom deras husbil för bekvämlighet. En av de mest populära fordon för resenärerna är Jeep Wrangler på grund av sin ringa storlek och terrängegenskaper. Bogsering en Jeep Wrangler bakom din RV eller husbil är enkelt och tryggt om den görs rätt. Enligt den officiella jeep manualen, kan omfattande skador göras på fordonet om du inte följer särskilda förfaranden, så se till att noga följa stegen nedan. Saker du behöver
Husbilsuppgifter
Dragkrok satt
Bogsering ljus set
Jeep Wrangler
Visa fler instruktioner
1

Köp en dragkrok in från en husbil leverans butik och installera dragkroken till Jeep Wrangler.
2

Kontrollera att RV är parkerad på plan mark att köra Jeep Wrangler nära RV. Fordonet kommer att bogseras med alla fyra hjulen på marken. Ingen släpvagn bör användas för att bogsera Jeep Wranglers.
3

Tryck ned bromsen för automatiska växellådor eller koppling för manualer och växla transmissionen i friläge.
4 < p> Shift överföring fallet i neutralläge.
5

Starta motorn av Jeep och växla transmissionen i växel. För automatiska växellådor flytta jeep in i enheten. För manualer flytta jeep i växel. Tryck lätt på gaspedalen och kontrollera att Jeep inte driva. Detta säkerställer att du har skiftat överföringen fallet i neutralläge. Detta är mycket viktigt eftersom omfattande skador kan göras för att överföringen fallet om den bogseras när den inte är i neutralläge.
6

Stäng jeep motorn och flytta bilen in i parken läget för automatisk sändningar eller i växel med manuell växellåda. Vid bogsering en Jeep bör överföringen fall vara i neutralläge. Skador kan uppstå på sändningen om motorn är påslagen medan transmissionen är i parken och överföringen fallet är i neutralläge.
7

Kom i RV och starta motorn. Med hjälp av en vän tillbaka RV nära Jeep och anslut dragstången till Jeep.
8

Anslut bogsera lamporna på baksidan av jeep och anslut kabeln klippet till sambandet på RV. Testa bogsering lampor på baksidan av Jeep Wrangler att se alla blinkers, bromsljus och nödbelysning svarar på signaler från RV. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114142.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.