Hur man byter en blå California License Plate

California Department of Motor Vehicles (DMV) utfärdade blå registreringsskyltar med gula tecken 1970-1982. År 1982 var den vanliga registreringsskylten ändras till en vit bakgrund. Det finns ingen regel eller förordning som kräver att du byter en blå registreringsskylt till en nyare vit registreringsskylt. Men om du fortfarande använder en av de äldre blå registreringsskyltar, är det möjligt att byta ut den blå registreringsskylt och få en ny vit registreringsskylt från Department of Motor Vehicles. Saker du behöver
Blue License Plate (er) katalog Två former av identifiering
Fordon titel eller annan handling som styrker ägandet av fordonet
Visa fler instruktioner
1 < p> Besök din lokala DMV kontor. Du hittar en länk till en lista över lokala DMV kontor i Resurser i den här artikeln.
2

fylla i ansökan om Replacement tallrikar, Stickers, dokument utgör. Blanketten finns på lokal DMV kontor. Du kan också hitta en länk till en nedladdningsbar form i Resurser i den här artikeln.
3

Surrender de blå registreringsskyltar på det lokala DMV kontor och ge DMV officer Den ifyllda ansökan för Replacement Tallrikar, Stickers, dokument utgör.
4

Visa DMV officer två former av identifiering och bevis på bilägandet till DMV officer.
5

betala fastställda avgifter . DMV officer kommer att fråga dig tillfälliga registreringsskyltar. Du kommer att få permanent ersättning plattor med posten i cirka tre till sex veckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114135.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.