Genset Specifikationer

En elverk, eller en generator som är en del av utrustningen som bränner diesel, propan, naturgas eller någon annan typ av bränsle, och producerar el. Generatoraggregat används ofta på platser som isolerats från elnät eller där elnät är opålitliga. Generatoraggregat används också i anläggningar eller andra anläggningar där tillgången på el 24 timmar om dygnet är avgörande och driftstopp som följd av ett strömavbrott kan inte tolereras. I detta sammanhang är generatoraggregat används som back up elproducenter. Allmänna specifikationer
p Det finns ett brett utbud av generatoraggregat tillgängliga på marknaden. Fortfarande finns det några generella specifikationer som kan användas för att jämföra olika generatoraggregat. En sådan specifikation bränsletank. I små hushåll generatorer bränsletankar kan vara så liten som fyra liter, medan industriella generatoraggregat kan ha en kapacitet på 530 liter. Ett litet elverk kan väga så lite som £ 376. medan stora generatoraggregat kan ha en torrvikt av £ 23.153. Ljudnivån mäts typiskt vid dBA vid 23 fot (7 meter), som bör vara i intervallet 70 till 74 för små generatorer. Kontinuerlig drifttid vid full belastning anger hur länge en generator arbete vid full last utan att tanka. Bränsleförbrukning mäts i gallon per timme. Alla generatoraggregat måste också följa ISO-standarder, såsom ISO 3046 eller ISO 9001.
Motor

Motorn är hjärtat i varje elverk. Beroende på storleken av motorn, deplacement, kompression och Borrning och slaglängd dimensioner kan variera. De elektriska startmotorer kan vara antingen 12 volt eller 24 volt, återigen beroende på storleken på elverk. Kraften av generatoraggregat motorer typiskt mätt i kilowatt, symbol kW. Kraften kan variera bilda 5,7 kW till 1160 kW.
Generator

Generator är en annan viktig komponent i en generator set. Funktionen hos generatorn är att omvandla mekanisk energi till elektrisk energi, eller växelström. De primära specifikationerna för en generator är den spänning och ström den producerar, mätt i volt, symbolen V, och ampere, symbol A resp. En annan beskrivning är frekvensen, som mäts i hertz, symbol Hz.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114133.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.