Hur man lagrar en Utility Trailer

Utility vagnar används ofta för att lagra och transportera stora objekt som inte får plats i en traditionell bil eller lastbil. Utility vagnar har inte motorer och behöver fästas på ett dragfordon att ta sig från en plats till en annan. Utility vagnar används sällan konsekvent och ofta måste förvaras när de inte behövs. Eftersom en Nyttofordonstrailer inte har några motordelar eller krav bränsle, är de normalt enkla att förvara. Saker du behöver
Sponge
Varmt vatten
Milt rengöringsmedel
Garage
Luftpump
plastpåse
plastbandet
Tarp
Jack

Visa mer instruktioner
1

Tvätta vagnen med en svamp, varmt vatten och milt rengöringsmedel för att avlägsna smuts, fett eller skräp. Låt trailern torka helt.
2

Flytta trailern i ett garage eller lagringsutrymme om du har en tillgänglig. Trailern kommer att hållas i bättre övergripande form, om den hålls inomhus, speciellt om den lagras under en längre period.
3

Pumpa däcken med en luftpump. Insidan kanten av däcket bör ha rekommenderat däcktryck märkt på det. Att hålla däcken ordentligt pumpade förhindrar dem från att försämras.
4

Placera trailern kontakten och eventuella ytterligare ledningar i en plast plastpåse och knyt den avslutades med en twist slips.
5

Täck släpvagn med en presenning för att skydda mot damm uppbyggd. Om släpet är utomhus, det skyddar också mot elementen.
6

Palla upp vagnen upp för att ytterligare skydda däcken från korrosion.
7

Kontrollera däcktrycket på trailern en gång i månaden och blåsa dem för att hålla trycket optimalt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114132.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.