Hur göra din Jeep Cherokee se cool

En Jeep Cherokee är en off-road fordon som konstruerats för tuff terräng och utomhus. De grundläggande mönster varierar från år, och vissa jeepar kommer att ha ett tak medan andra inte kommer att ha. Oavsett den taklösa eller tak stil, året eller den exakta konstruktionen, är det möjligt att göra några mindre ändringar till Jeep Cherokee för en svalare och mer intressant utseende. Instruktioner
1

Åtgärda eventuella färg problem. Även färgen är vanligtvis inte ett problem för nyare Jeepar, kanske de äldre versionerna av Cherokee behöver lite färg på grund av slitage. En ny lack i en modern och intressant färg kan göra det svalare fordonets utseende.
2

Add nya fälgar till däcken. Originalet fälgar av Jeep Cherokee är en grundläggande fälg. Medan kanterna passar fordonet, de är inte cool. Använd den manuella för att bestämma lämplig fälg storlek och typ, och sedan välja nya fälgar i en föredragen stil eller utseende.
3

Lägg klädslar till jeepen. Klädslar är relativt billiga, men de kan ändra utseendet på Jeep Cherokee interiör. Cover mönster allt från seriefigurer till vanliga färger och allt däremellan. Nyckeln till att välja en bra sittunderlag till Jeep är att uppmärksamma de färgerna. Undvik färger som krockar med jeep s måla.
4

sätta en stötfångarhöljet på jeep. Bumper skal kan lägga en känsla för stil med ett minimum av arbete. Bumper täcker finns i några stilar och mönster. Var uppmärksam på specifika Jeep Cherokee år och modell för att förhindra att köpa ett lock som inte passar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114123.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.