Hur man byter ett däck Jordbrukstraktor

jordbrukstraktorer regelbundet kört över ojämn terräng som bidrar till skador på däcken. Byte en traktor däck kan vara svårt på grund av vikten av både redskapet och dess däck. Personer med erfarenhet av att ändra traktordäck måste följa korrekta förfaranden för att fullgöra denna uppgift på ett säkert och effektivt sätt. Saker du behöver
Replacement Tire
Kraftig Jack
Lug Wrench
Tire Iron
Bricks
Visa fler instruktioner
bort traktordäck

1

Parkera traktorn på en fast och jämn yta. Placera tegelstenar framför de främre hjulen om en bakre däck håller på att ändras. Placera tegelstenar bakom bakhjulen om ett framdäck håller på att ändras. Se till att traktorn inte rullar framåt, bakåt eller från sida till sida när däckbyte sker.
2

Satsa på tunga jack under den del av traktorns metallram närmast däcket som avlägsnas. Traktorns manual kommer att ge exakta uppgifter om jack positionering.
3

Veva ihop domkraften tills traktordäck har lyfts från marken. Däcket ska snurra fritt när detta har uppnåtts.
4

Demontera navkapsel med däck-strykjärn avsedda för ändamålet. Placera däck-strykjärn under svetssträng vid toppen av navkapseln överkant. Långsamt arbeta navkapsel från däcket i en medurs.
5

Leta muttrarna. Placera rörtång på tappmuttem vid den högsta punkten på däcket. Vrid rörtång i en medurs tills muttern är lös och kan tas bort. Gör samma sak för de andra muttrarna. Däcket kan nu fritt avlägsnas från traktorn. Installera det nya däcket
6

Rulla nya däcket så nära hjulet som möjligt
. Passa däcket med de exponerade hjulbultar. Detta kan kräva en liten mängd av lyft, eller en liten justering av domkraften. Det senare är det säkraste alternativet om att utföra uppgiften ensam
7

Gänga muttrarna på bultarna för hand,. Fast dem ordentligt med rörtång. Det är viktigt att dessa muttrar är åtdragna eller däcket kan lossna medan traktorn är i rörelse.
8

tillbaka traktorn till marken genom att sänka domkraften. Avlägsna domkraften efter däcket är helt på marken.
9

Rikta navkapsel med däcket, applicera tryck för hand för att säkerställa att den är ordentligt på plats. Ta bort alla tegelstenar som stagade traktorn. Säkerställ att alla verktyg som används har tagits bort från däcket-förändringen området innan avfärd.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114110.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.