Mercruiser 370 Specifikationer

Mercruisers är inombordsmotorer produceras av båtmotorer företaget Mercury Marine. Mercruiser inombordsmotorer är avsedda att vara en del av en båtens akter-drivsystem. En drevet är också känd som en inombordare /utombordare enhet eftersom den kombinerar drag av både inombordsmotorer och utombordsmotorer. Själva motorn i drevet ligger inombords, och denna motor driver propellern som gör sitt arbete utanför skrovet. Den Mercruiser Horizon 8.1 är en 370-hästkrafter inombordsmotor. Motorspecifikationer

Mercruiser Horizon 8.1 används för att driva stora kryssare eller husbåtar. Horizon 8.1 är en 8,1 liters, V8-motor. Denna motorns kompressionsförhållande är 9.1:1. Den slaglängd och borrning är 4.25 inches med 4,38 inches. Denna motor kräver 87 oktan bränsle och har en multi-point elektroniska bränsleinsprutningssystem som gör det enkelt att börja i antingen varma eller kalla temperaturer. SAE 20W-40 Mercruiser fullt syntetisk motorolja rekommenderas att köra denna motor. Full gas eller full gas, nås mellan 4200 och 4600 varv per minut. Horizon 8.1 är kapabel att producera 370 hästkrafter och levereras med Mercruiser motor guard-system. Detta system syftar till att eliminera problem med lågt oljetryck, hög kylvätsketemperatur, hög avgasgrenrör temperatur, lågt havsvatten tryck och låg spänning.
Övriga specifikationer

Horizon 8.1 använder en Gen III sval bränslesystemet och även har en tvådelad, 75-millimeters spjällhus intag induktion systemet. Motorns styrsystem 555 med SmartCraft CAN kapacitet levereras som standard med Horizon 8.1. Denna motor kyls av en lång livslängd, femåriga frostskyddsmedel slutet kylsystem. Den fördelare av denna motor är gjorda av gjutjärn och har rostfria torrskarvdon armbågar avgaser, som bättre motstår värme. Alla tändstiften på Horizon 8.1 är platina-tippas, ge dem hållbarhet och tillförlitlighet. Denna motor har också en 65-amp, 917-watts generator. Vattnet dräneringssystem är en enda punkt och är luft-manövrerad.
Mått och annan information

Mercruiser Horizon 8.1 är 47 inches lång, 33 inches bred och står 24 inches tall. Horizon 8.1 väger 1,130 pounds. Horizon 8.1 bör föras in för underhåll vart tredje år av 300 timmars användning. Den frostskyddsmedel används i Horizon 8.1 behöver endast bytas vart femte år på grund av sin långvariga formel. Denna motor har också dubbla mätstickor och färgkodade serviceställen som gör kontroll enkel, även för en nybörjare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114103.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.