Chevy Sprint ER Metro specifikation

Låna en Suzuki design och retooling det som en amerikansk bil , erbjöd Chevrolet är en av de tidigaste amerikanska gas - effektiva bilar 1986 när det släppte Chevy Sprint ER . Med sin lätta vikt och liten motor , tävlade bilen väl mot andra gas - effektiva bilar i sub - kompakt marknaden . Grundmodeller

Som en del av Chevy Sprint familjen , var ER en anomali . Bilen gjordes i Japan i stället för USA . Det gav amerikanska köpare med en relabeled Suzuki Swift /Cultus . I Kanada såldes bilen som Pontiac Firefly .
Motor och växellåda

Sprint ER bildat en trippel - växlad växellåda i den automatiska versionen och en femstegad alternativet i manualen . Som en extra bonus , kom Sprint ER med ett ytterligare inslag i en uppväxling signal ljus . Denna sensor berättade föraren optimala tiden för att gå till nästa växel med en manuell växellåda . Motorns storlek var 1 - liter . Den körde på tre cylindrar och förutsatt framhjulsdrift kontroll .
Specifikation Kropp

bromssystemet bildat en power skivbromsar stoppa systemet , och hjulen på Sprint ER mätte en standard 12 inches på däcken . Kroppen kom med en tre - dörrars halvkombi konstruktion så att förare och passagerare tillgång och bål öppning . Bilen Systemet kom med värme och luftkonditionering , liknar andra Sprint modeller . Bränsleeffektivitet var 44 miles per gallon ( mpg ) i staden och 53 mpg på motorvägen .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114094.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.