Hur avdelning en båttrailer i Pennsylvania

I Pennsylvania, är båtsläp vara separata fordon och kräver sina egna registreringsskyltar, titlar och registreringar. Processen för textning båttrailers är liknande till det av textning bilar i staten, och innebär en resa till Department of Motor Vehicles (DMV). Som med alla Pennsylvania fordon titlar, en representant för staten, vilket kan inkludera DMV anställda, bilhandlare och notariat, måste fylla i MV-1 "Ansökan om intyg om titel" formulär. Instruktioner
Instruktioner
1

Få försäkringsbevis. Du måste ha Pennsylvania försäkring för din båt trailer för att kvalificera sig för textning. Nya invånare av det statligt bör överföra sin försäkring. Ta försäkringsbevis med dig till DMV.
2

Har släpvagnen inspekteras. Om Pennsylvania skyddsronder sticker fortfarande är giltig, kan du hoppa över det här steget. Annars bör en inspektion göras inom 10 dagar från det att köpa på släpvagnen. Av staten trailers behöver en inspektion i Pennsylvania innan textning.
3

Hitta titeln på fordonet. Om du köper vagnen används måste du ha säljaren av trailern fylla i sin information på baksidan av titeln. Notarius publicus ska bevittna överföring av titeln före att gå till DMV. Ta den här rubriken till DMV och expediten kommer att fråga dig en ny titel i ditt namn. Om du köper trailern nytt, skall återförsäljaren tar hand om det här steget.
4

Pennsylvania invånare har 20 dagar på sig att registrera sina fordon med DMV efter att ha flyttat till staten. Om du är en ny hemvist, måste du först skaffa en Pennsylvania körkort och sedan registrera din båttrailer. Du måste ge DMV din out-of-state titel vid tidpunkten för registreringen. Den DMV kommer då utfärda ett nytt Pennsylvania titel. Nya invånare måste också få spåra Vehicle Identification Number (VIN). Före textning fordonet, måste du ha en spårning rapport på vagnens VIN, eller har den granskats av en inspektion mekaniker, återförsäljare eller notarie.
5

betala textning avgifter. Den DMV debiterar en textning och en registreringsavgift, som båda förfaller vid tidpunkten för undertecknandet av den nya titeln. När du har slagit på pappersarbete och betalat avgifterna kommer DMV skicka dig en ny titel.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114091.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.