Case 750 bandschaktare Specifikationer

Fallet Bolaget har varit ett namn i entreprenadmaskiner och verktyg sedan 1842. Den växte från producerande ångmaskiner i tillverkningen anläggningsmaskiner. The Case 750L, konstruerade för att förflytta en stor mängd material effektivt, är en del av mål lineupen av bulldozers. Mekanik

mål 445TA/E66 motorn ger kraften för denna maskin. Det är en fyrcylindrig, 4.5-liters motor som pumpar ut 90 brutto hästkrafter på topp prestanda och 84 netto hästkrafter. Motorn är oljekylda. Den drivlinan är en hydrostatisk transmission som sätter kraften från motorn till spåret motorerna. Transmissionen har fyra växlar framåt samt omvänd.
Blade

Bladet för 750 är 104 inches över och är kapabel att driva upp till 2,16 kubikmeter smuts. Den drivs av hydraulpumpar som tillåter inställning av bladstigningen för några villkor. Den bladstigning kan variera från 52 till 60 grader och en enda spak styr bladets lyft, tilt, och vinkel för enkel användning.
Spår

spårvidden är 70 inches, och spåren är 89 inches lång. Sex rullar vid botten av spåret flyttar spåren. De 750 har ett mångsidigt spårsystem och erbjuder tre bandalternativ - långa banan, bred spårvidd och lågt marktryck spår. Beroende på bandalternativ, kommer skorna på banan sträcker sig från 18 till 28 inches. De 750: s låtar är utrustad med 39 skor. Banan har en sluttande lock bandramarna. Detta möjliggör gott om utrymme, men det hjälper till att förhindra smuts och skräp från att samlas under bulldozer. Spåret stannar permanent smorda, så att operatören inte behöver vara oroliga för fordonet stannat på grund av orörliga spår.
Förarhytten

smala instrumentpanelen kan föraren att ha ett brett synfält. Hytten är innesluten med en stål ROPS /FOPS skyddstak för att skydda föraren från att falla material eller en välta. En ROPS canopy är för rollover skydd och FOPS skyddar mot overhead fallande föremål. Sitsen är vinyl och justerbar med armstöd. Värme och luftkonditionering är standard. En luftfjädrad förarstol är en valfri funktion för att ge föraren mer komfort. Hytten kan tippas för att ge snabb tillgång till drivlinan för underhåll och frågor reparation. Står 9 meter, 1,2 inches tall från marken Addera Measurments

750 till toppen av hytten. Den väger in på £ 18.900. Den bulldozer fulla längd, inklusive dragstången, är 14 fot, 2 inches.
Extrautrustning

Case erbjuder en mängd olika alternativ som kan installeras på 750 . En hydraulisk krusning kan installeras vid baksidan av schaktblad. Den 750 även kan rymma en vinsch-system, rita bar och en främre motvikt för tunga laster.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114036.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.