Hur man skjuter med en gaffeltruck

En gaffeltruck inte används så mycket för att skjuta eftersom det är för lyft. Ibland, dock kan det användas för att trycka andra fordon. Gafflarna på en gaffeltruck kan gå upp och ned och sida till sida. Höjden och bredden på gafflarna när driver ett fordon bestäms av markfrigången av fordonets axlar som trycks. Gafflarna behöver inte tas bort för att åstadkomma trycka. Saker du behöver
Assistent Review 4 semi-truck-format däck
Wheel chalks
Visa fler instruktioner
1

Skjut gafflarna till mitten av trucken så att de är ca 2 meter ifrån varandra och 6 cm ovanför marken. Använd lämplig gaffeltruck spaken till centrum gafflarna om gaffeltruck är så utrustad. Be någon att hjälpa till att driva gafflarna inåt medan du drar dem inåt om gafflarna måste flyttas manuellt. Akta fingrarna så att de inte kommer i kläm när du gör denna uppgift.
2

Roll fyra semi-truck försöker på gafflarna så de bosätta sig i utrymmet mellan de två gafflar. Rulla en på plats åt gången, lägger den första mot baksidan av gafflarna och sedan placera varje efterföljande däck framför den tidigare placerade däcket. Bjud din hjälpare att hålla varje däck på plats tills alla fyra är laddade. Använda gaffeltruck s roll-back spaken luta gafflarna tillbaka lite för att hålla däcken från att falla framåt. Addera 3

Välj en plats där fordon som behöver skjuta kommer att skjutas. Prata igenom det med föraren av fordonet knuffas så att var och en av er förstår var gaffeltruck kommer att driva fordonet och hur ni kommer att utföra uppgiften.
4

Kör trucken framåt till bakåt eller Framtill på fordonet som ska tryckas. När du gör detta, att hålla gafflarna jämnt centrerad mellan de båda däcken på den andra bilen. Be din hjälpare att titta på utrymmet mellan däcken på gafflarna och det rikligt av det andra fordonet medan gaffeltrucken färdas framåt. Be honom att hålla ett öga på gafflarna när de reser under fordonet för att säkerställa att gafflarna är under fordonets axel. Tums gaffeltruck framåt tills däcken på gafflarna kommer i kontakt med det rikligt av det andra fordonet, och sedan sluta.
5

Drive emot att driva fordonet med gaffeltruck. Upprätthålla ett jämnt tryck på stötfångaren för att hålla semi-lastbilsdäck på plats. Vrid den gaffeltruck till höger eller vänster efter behov för att hålla gafflarna jämnt centrerad mellan de båda däcken på fordonet knuffas, som kommer att undvika skivning däcken med spetsarna på gafflarna. Låt rullande fordon att komma till ett fullständigt stopp.
6

Sätt hjul kritor på båda sidor av parkerade fordon du bara drivit.
7

Sätt gaffeltruck i omvänd att backa in gafflarna långsamt från under den parkerade bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113979.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.