Militära Trailer Specifikationer

Den amerikanska militären använder en mängd olika släpfordon försedda med lastbilar, jeepar och andra typer av fordon för att öka lastkapaciteten eller att dra specialiserad utrustning eller vapen. Praktiskt taget alla lätta och medeltunga taktiska fordon är utrustade med en vanlig dragkrok och elektriska kärl kabel. Vagnar är utrustade med en standard lunette ringen och intervehicle kabel som passar ihop med dragfordonet. 1/4 Ton för Jeeps

militären har cirka fyra typer av 1/4-ton släpvagnar avsedda att dras av jeepar. Den ursprungliga designen är en öppen-top last trailer med en vikt av 1,050 kg. Vagnen har en två-hjulaxeln och markfrigång av 12 inches. Den har en lasthöjd på 22 inches och har en broms handen parkering. Den har en 6-volts elsystem och är vattentätt, så att den kan flyta.
Lätta och medeltunga Släpvagnar Truck

militären har cirka 14 olika typer av spår för att dras av lätta och medeltunga lastfordon. Dessa trailers allt från öppna last och flak till typer vattentank med samma typ chassi. Dessa är 1,5-tons vagnar med två hjul enda axel. Vattentanken släp rymmer ca 400 liter vatten. Den öppna last och plan bädd har en kroppslängd på 165 inches och en bredd av 83 inches. Lasten har en totalvikt på 7150 £.
Heavy Truck Trailers

militären har cirka 10 typer av släpvagnar designen för att dras av medeltunga till tunga vikt lastbilar. Dessa trailers allt från van till vatten tank. Majoriteten av dessa trailers är fyrhjuliga semitrailers. De tank trailers rymmer ca 1.000 liter vatten. Skåpbilen är en butik typ släpvagn med fällbara sidor, mäter cirka 97 inches i bredd och 352 cm lång. Med sidor bifogas, är van 126 inches hög.
Heavy Transport System Trailers

tung utrustning transportsystemet trailer är en 70-tons bak lastning flak. Den semitrailer HET har automatiskt styrbara axlar och last hydraulik utjämning. Trailern är cirka 622 inches i längd och 144.8 inches bred. Trailern kan bära en last på 140.000 pund. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113969.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.