Hur man avgör GM Paint Numbers färgkod

För bilägare som vill bättra på sin GM bil eller som vill måla bilen en annan GM-färg, är det viktigt att bestämma färgen numren färgkod för den färg du försöker att matcha eller återskapa. Alla fordon har en platta färgidentifikation. Denna platta ligger på olika ställen i bilen. Instruktioner
1

Hitta plattan färgidentifikation i bilen. För de flesta GM-fordon, är plåten innanför förarsidans dörr. Du kan också kontrollera den högra undersidan av huven, nära vindrutan, eller under huven på vänster sida av motorrummet.
2

När du har hittat plattan färgidentifikation, måste du tolka den information som finns på plattan. För att bestämma färg exteriör färg på en GM-bil, leta efter kombinationer sifferkod som slutar med L eller U. U står för "överkroppen" och L står för "underkroppen färg." Dessa koder kommer att vara en kombination av tre --- två siffror följt av en bokstav. Addera 3

Beroende på år och modell av din GM fordon kan färgkod utformas på annat sätt. Om det finns en BC för färgkod, står detta för baslacken. Om det finns en CC innan koden, står detta för klarlack. För FÄRGER som använder två färger --- en underliggande färg och en topp färg --- det kan finnas två uppsättningar siffror, en med L innan det, som står för lägre färg, och en med U innan det, som står för övre färg.
4

kulörkod också kan slås upp av fordonets identifieringsnummer, hittade på instrumentbrädan, bredvid förarsidan vindrutan. Denna metod fungerar bara om lacken på fordonet är originalet. När du har hittat VIN, ringa en återförsäljare för att få dem att se upp lacken enligt VIN.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113944.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.