Hur man tar bort en Tredelad Modular Hardtop Från en Jeep Wrangler

Jeep var ursprungligen avsedd att användas av armén under andra världskriget. Sedan dess utformning, har den grundläggande designen av Jeep inte förändrats mycket. Fordonet har väldigt lojala kunder på grund av sin robusta konstruktion och terrängegenskaper. Jeep utvecklades ursprungligen med en öppen design och en mjuk topp, men den moderna Wrangler också har en löstagbar tredelade modulära hardtop alternativet. För att ta bort hardtop, måste du ta itu med åtta lås, två fästen skruv och åtta skruvar. Saker du behöver
# 40 Torx
Visa fler instruktioner
1

Sitt i förarsätet för din Jeep Wrangler. Flytta solskyddet åt sidan så det kommer att vara ur vägen. Släpp header spärren bakom solskyddet genom att vända den upp med handen.
2

Frigör spärrarna i mitten av taket, följt av spärren ovanför förarsätet bredvid dörren. Lossa låsskruv ovanför förarsätet.
3

Lyft förarens panel sida tak av Wrangler. Upprepa samma process för den andra panelen över passagerarsidan av fordonet. Förvara panelerna när så är möjligt, eller lägg dem i baksidan av jeep om du ska sätta tillbaka dem senare.
4

Ta bort de åtta skruvarna som håller den bakre overhead locket på plats, med hjälp av en # 40 Torxnyckel. De första två skruvarna är overhead, ovanför och något bakom varje dörrkarmen. Öppna den bakre swing gate och glaset för att få tillgång till de sex återstående skruvarna.
5

Lokalisera de sex skruvarna i den bakre delen av fordonet, tre på varje sida. Ta bort skruvarna med hjälp av # 40 Torx skiftnyckel.
6

Ta ledningsnätet och brickan slangen på baksidan av fordonet. Placera utbudet locket på brickan slangen för att förhindra vattenläckage. Lyft den bakre delen av hardtop utanför fordonet. Förvara den bakre delen på ett säkert ställe tills du är redo att sätta tillbaka den på din Jeep Wrangler.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113932.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.