Hur man läser en Kia Vehicle Identification Number

Varje fordon har en Vehicle Identification Number, eller VIN, att korrekt identifiera fordonet. Alla Kia vins är 17 alfanumeriska tecken. Din Kias VIN kan se ut som ett gäng slumpmässiga bokstäver och siffror som betyder något för dig, men i verkligheten har varje bokstav och siffra en specifik mening och syfte för att identifiera just din Kia. När du är medveten om vad varje tecken betyder, att veta din VIN kan komma till hands. Saker du behöver
Papper
Pen
Visa fler instruktioner
1

hitta din Kias 17 tecken VIN på instrumentbrädan mellan vindrutan och ratten. VIN är oftast ingraverat i en metallplatta. Skriv ner din Kias 17 alfanumerisk VIN.
3

Gå till en webbplats som "Motoverse
2

, "" Kia Utförsäljning "eller" Decode här! " och skriv in din Kias VIN i sökrutan. Webbplatsen kommer att avkoda din Kias VIN för dig.
4

Läs den avkodade VIN. Webbplatsen ska gå in i detalj om vad varje tecken står för.
5

Observera att alla tecken står för ett nummer. Det första tecknet står för det land fordonet tillverkas i, därför är det "K" för Sydkorea. Den andra är Kias tillverkare kod, vilket är "N." Den tredje är tillverkningen divisionen. Den fjärde till åttonde tecknet är kropp, stil, motortyp, modell och serie. Den nionde tecknet är en kontrollkod som Kia använder för inspelning nummer noggrannhet. Den 10: e tecknet identifierar året. Den 11: e identifierar anläggningen där din Kia sattes samman. Slutligen, den 12: e genom 17th identifierar det specifika fordonets nummer produktionslinje, och dessa siffror kommer alltid vara numeriskt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113883.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.