Hur Identifiera chassinumret Identifiering i ett 1950 Chevy

Man kan lära sig mycket om en bil genom dess specifika chassinummer, vanligen kallad VIN eller VIN-nummer. VIN i moderna bilar är ordnade enligt en standardmall, men äldre vins har ett arrangemang som är specifika för tillverkaren. Därför, för att avkoda en VIN i en 1950 Chevrolet, är Internet en mycket användbar resurs. Instruktioner
1

Leta fordonets identifieringsnummer på höger sida av kåpan under huven, eller på en platta fäst på baksidan av vänster dörr gångjärn pelare.

2

Decode den första symbolen, vilket är en siffra som representerar fabriken där bilen sattes ihop. Oldride.com har en lista med monteringsfabriker för 1950 Chevys och deras motsvarande antal.
3

Avkoda andra och tredje symboler, som utgör en två-brev representation av bilens modell. Till exempel, "HJ" representerar alla serier 1500 fordon, och "HU" representerar alla serier 3900 fordon. Oldride.com har en lista över alla 1950 Chevy modelltyper och deras motsvarande två bokstäver symboler.
4

Decode den fjärde symbolen, vilket är en bokstav som representerar den månad då fordonet var samlad. Oldride.com har en förteckning över vilka brev motsvarar varje månad.
5

Decode de sista symbolerna i VIN, som representerar fordonets specifika numret produktion sekvens. Varje serie har separat numrerade, alla börjar med numret 1001.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113882.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.