2001 Polaris XC 700 Factory Jetting specifikation

Polaris är en Minnesota-baserade tillverkare av skoter, ATV och golfbilar. Företaget brukade också göra vattenskotrar. Snöskoter motorer för Polaris kommer från samma företag som tillverkar motorer för den populära biltillverkare, Subaru. Den 2001 Polaris 700 XC presenterade en lättare konstruktion än tidigare års snöskotrar. Fysiska egenskaper

2001 Polaris skoter modeller har den "edge" chassi. Kantmotivet resulterar i en mycket ljusare skoter än tidigare år med cirka 10 pounds. Placeringen av viktiga mekaniska komponenter bidrar till lättare design. Sitsen har en tackier material som är tänkt att hålla föraren från att falla av fordonet och hydrauliska bromsar är standard. Polaris 700 XC säten en person. Motorns kylvätska kapacitet är fyra liter och bränslet kapaciteten är 11,8 liter. Fordonet är 45 inches hög och 48 inches bred med en snö banlängd av 121 inches.
Fjädring

främre hjulupphängningen chocker har placerats på en svag positiv vinkel som absorberar stötar vid en högre takt än tidigare modell år, enligt en genomgång från American Snowmobiler magazine. Bakfjädringen komponenterna har en dubbel vinkel tunnel som möjliggör längre drift av skotern med ökad hantering och 40 procent mindre vibrationer i rattstången.
Colors
< p> Alla 2001 Polaris 700 XC-modeller tillverkades i val av tre färger: race sled rött, svart metallic och Rigel blå. Den svart metallic och Rigel blå producerades i begränsade mängder när modellerna först infördes.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113868.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.