Hur man bygger Länkade Trailers

Det kan vara dyrt att transportera gods till olika funktioner, till exempel läger utflykter, idrottsevenemang och olika presentationer om du måste ta mer än en bil för att få utrustningen där. Men du kan undvika denna extra kostnad genom att bygga en sluten nyttofordonstrailer att bära lasten. Genom att använda en liten vägledning och några lätt erhållna material, kan man bygga ett inbyggt släp med ganska lite problem. Du kan sedan använda den här trailern för att dra allt vad du kan behöva för nästa händelse du delta där allt bara inte kan passa in i en bil. Saker du behöver
6 fot med 6 fots fyrkant trä täckt flak nyttofordonstrailer
6 fot vid 6 fot ½ tum tjock plywood bitar, 5
6 fot långa 2-by-4s, 8
4 tum långa galvaniserade gångjärn, 3 bilder Locking dörrlås
Drill
Screwdriver bit
3-tums däck skruvar
L parentes
Pensel
Latexfärger

Visa fler instruktioner
1

Placera en 6-fot långa 2-by-4 vertikalt på golvet i släpet vid varje hörn. Fäst 2-by-4s till golvet av trailern med L fästen och 3-tums skruvar däck. Använd skruvmejseln bit monteras in i borren för att driva in skruvarna i golvet i släpvagnen. Den vertikala 2-by-4s gör hörnstolparna i vagnens ram.
2

Konstruera en 6-fots kvadrat med överblivna 6 meter lång 2-by-4s. Placera kvadrat ovanpå hörnstolparna. Fäst torget till hörnstolparna med skruvar. Använd borr med skruvmejseln bit monteras in i den för att driva skruvarna på plats. Taket stöd av trailern har nu konstruerat. Nu när takstöd är positionerad, är en fyrkantig låda ram fäst till släpvagnen. Använd denna ram att fästa omslutande plywood bitar.
3

Fäst en 6 fot vid 6 fot ½ tum tjock plywood bit till alla sidor utom baksidan av släpets rutan ram . Slutföra den här uppgiften med 3-tums däck skruvar. Återigen använder skruvdragare bit monteras in i borren för att driva skruvarna på plats. Allt är nu omsluten med undantag av släpets baksida..
4

Placera 4-tums-långa gångjärn längs den lodräta bakkant vagnens vänstra sida Använd borr med skruvmejseln bit att köra skruvarna på plats, håller gångjärnen på plats. Detta placerar den bakre dörrens gångjärn.
5

Fäst överblivna 6 fot vid 6 fot ½ tum tjock plywood bit på gångjärnen som finns på vänster sida bakkant. Kör skruvarna igenom skruvhålen på gångjärnen genom att använda borr med sitt inpassade skruvmejsel bit, fästa dörren på gångjärnen. Den fästs släpets bakdörren på plats.
6

Fäst dörren spärren till höger sida av släpets bakdörren. Återigen använder skruvdragare bit monteras in i borren för att driva skruvarna på plats, fästa låset. Stäng sedan dörren och låsa dörren spärren så att släpets dörren är säkrad.
7

Använd pensel för att täcka alla av släpets sidor med latexfärg för att weatherize trailern.
Addera ditt .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113846.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.