Hur man byter styrelserna på ett Släpvagn

Gör-det-själv-bil-dragande vagnar har normalt trä banor tillverkade av 2-tums tjock timmer för att stödja hjulen på bilen. Den återstående golvet kan vara plåt eller tunga silnät. Skivorna är bultade i ramen av trailern med vagnsbultar som måste tas bort med en effekt pistol och kompressor. Dessa verktyg kan hyras från ett verktyg hyra per timme eller dag. Använda behandlat virke kommer att ge dig den mest långvariga våningen. Saker du behöver
Måttband Behandlad 2-tums tjock timmer att matcha original golvbrädorna
Cirkelsåg
Drill och bit för att matcha bult tjocklek
ersättningstransport bultar, muttrar och brickor
Impact pistol
Kompressor
Socket
Show More Instruktioner
en

Gör en skiss av släpvagnens golv, inklusive längd, bredd, tjocklek och läget för originalverk. Du kommer att behöva för att återskapa varje bit för att säkerställa att bulten mönstret passar släpvagnens ram. Köp nog bultar, muttrar och brickor för att ersätta all hårdvara i golvbrädorna. Använd galvaniserad hårdvara för bästa resultat.
2

Ta bort muttrarna från vagnsbultarna underifrån trailern som påverkar pistol och en lämplig storlek socket. Håll minst en bult och mutter från den ursprungliga hårdvaran. Köpa samma storlek och längd på bult för enkel montering. Addera 3

Skär de nya brädorna till samma storlek som originalet. De flesta golvskivor kommer att vara 2-av-8 eller två-för-10. Skär en matchande längd stycke för varje original brädan och märk ut de ursprungliga bulthålen på varje bit. Bore pilot hål i varje bult plats med lite samma tjocklek som de ursprungliga bultarna.
4

Flytta den första brädan med början längst fram i vagnen på vänster sida av vänster hjulspår. Montera bultarna ner genom rikthålen i styrelser och genom hålen i trailern ram. Kör huvuden vagnsbulten i styrelsen ovan för att säkra den med en hammare. Montera alla skruvar från ovan innan du lägger nötter. Trä brickor och muttrar på bultarna under släpvagnen för hand. Lämna dem löst för nu.
5

Montera de återstående korten arbetar från vänster till höger, från framsidan till baksidan av vagnen, passa varje byte ombord på samma utrymme originalet den mönstrades efter ockuperade. Upprepa processen med rätt spårvidd, lämnar alla muttrar löst.
6

Dra åt muttrarna på varje bult med effekterna pistolen. Dubbelkolla alla skruvar efter åtdragning har fullföljts och ombonad ner alla skruvar som har flyttat eller har slack på tråden.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113833.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.