Hur hittar ägaren av ett fordon

Sannolikheten för att komma på ett fordon som är förlorat, övergiven eller annat utan dess ägare är inte hög. Men om du gör, de åtgärder du kan vidta är begränsad, särskilt om det inte finns några nycklar i tändningen som gör att du kan använda bilen. Att hitta bilens ägare kommer till stor del att bero på de omständigheter under vilka du hittade det. Instruktioner
1

Besök polisen och lämna in en rapport om den förlorade eller övergivna fordon. Förutom att placera det faktum att du har hittat bilen på officiellt rekord - och ta bort dig själv från misstankar om polisen senare upptäcker att bilen var stulen - du engagera polisen i sökandet ansträngning, vilket kan lyfta mycket av bördan från dina axlar. Om möjligt, ge numret registreringsskylten och bilens Vehicle Identification Number, även känd som dess VIN. Detta är en lång sträng av siffror stämplat på en metallplatta och ofta finns längst ner på vindrutan.
2

Post en annons i den sekretessbelagda delen av en tidskrift eller på en webbplats som Craigslist . Om någon har förlorat sin bil, hon letar nog efter det. Så ett meddelande om att du har hittat en bil kan vara precis vad som ägaren är ute efter.
3

Öppna bilen om den är olåst och söka registreringskraven material i handskfacket för att se om du kan hitta någon identifierande information, vare sig det är ett namn, adress eller telefonnummer. Dessutom kan föraren ha lämnat sin försäkring information, i vilket fall du kan ringa försäkringsbolaget och informera dem om att du har hittat en bil som de försäkrar. Tala med chefen eller säkerheten vid
4

en galleria eller butik om någons bil blockerar din exit från din parkeringsplats. Han kommer att använda butikens högtalarsystem till sidan ägaren till en bil med hjälp av information som du tillhandahåller och ringa en bärgningsbil i händelse av att ägaren inte dyker upp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113816.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.