Specifikationer för en MerCruiser 220

MerCruisers är inu-drev produceras av båtmotorer företaget Mercury Marine. En drevet är också känd som en inombordare /utombordare enhet eftersom den kombinerar drag av både inombordsmotorer och utombordsmotorer. Själva motorn i drevet ligger inombords, och denna motor driver propellern som gör sitt arbete utanför skrovet. Först släpptes i Chicago Boat Show 1961, var MerCruisers revolutionerande eftersom de var de första Stern-enheter som erbjuds över 100 hästkrafter. Den 4,3 MPI är en 220 hästkrafter MerCruiser drevet motor som är i produktion för 2010 års modell. Allmänna specifikationer

4,3 MPI är en 4,3 liters, V-6 motor. Denna motorns kompressionsförhållande är 9,4 till 1. Den slaglängd och borrning är 3.48 inches x 4 tum. Denna motor kräver 87 oktan bränsle, och har en multi-point elektroniska bränsleinsprutningssystem som gör det enkelt att starta antingen varma eller kalla temperaturer. Full gas eller full gas (WOT), uppnås mellan 4400 och 4800 varv per minut. SAE 20W-40 MerCruiser fullt syntetisk motorolja rekommenderas att köra denna motor, som kan producera 220 hästkrafter, och kommer med MerCruiser motor guard-system. Detta system syftar till att eliminera alla chanser till motorskador på grund av överhettning, lågt oljetryck eller låg drive glidmedel.
Övriga specifikationer

4.3 MPI funktioner ett system för motorstyrning (ECM) 555 med SmartCraft CAN kapacitet. Motorn använder en Gen II sval bränslesystem, och dessutom har en tvådelad, 75 millimeter spjällhus intag induktion systemet. Den 4,3 MPI är termostatstyrd kyls av råvatten. Den Bravo modellen av 4,3 MPI har en trepunkts manuellt system avlopp, medan den manuella avloppssystemet på Alpha-modellen är enkel-led. Motorn har en 65-amp, 917-watts generator och en vev-eldade tändsystem. Den fördelare av denna motor är gjorda av järn och de har EDP belagda (eller E-coat) torr-gemensamma avgas armbågar, som bättre motstår värme. Samtliga tändstift på 4,3 MPI är platina-tippas, låna dem hållbarhet och tillförlitlighet.
Mått

4,3 MPI är 28 inches lång, 30 inches bred och står 22 inches tall. Vikten på 4,3 MPI Alpha är 865 pounds. Vikten av Bravo Two-modellen är 912 pounds, medan Bravo Three väger 921 pounds.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113792.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.