Hur man byter ett däck på en Tandem Axle Trailer

Tandem släpvagnar, såsom ett verktyg släpvagn eller en båttrailer, har två axlar för stöd. Detta gör att byta ett punkterat däck utmanande eftersom hjulet kommer att bli svårt att komma igång. För att lyfta däcket från marken, behöver du en trailer stöd. Detta kommer att lyfta hjulen på ena sidan av släpvagnen och gör att du kan ta bort det punkterade däcket. Saker du behöver
Trailer stöd
Lug skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Använd en klack skiftnyckel för att lossa muttrarna på hjulet med punktering, vrida nyckeln moturs för att lossa varje lug nut. Upprepa detta steg för alla muttrarna på hjulet.
2

Placera en släpvagn stöd på marken så att det är framför den goda däcket om det bakre däcket är platt. Alternativt, placera släpvagnen stöd på marken så att det är i baksidan av bra däck om framdäcket är platt.
3

Anslut trailern till din lastbil om den inte redan är bifogas.
4

Dra vagnen framåt för att placera det främre däcket på släpvagnen stöd eller skjuta vagnen bakåt tills den bakre däcket på släpvagnen stöd.
5

Avlägsna muttrarna från hjulet med punktering. Ta av hjulet och montera ett nytt hjul på pinnbultarna. Dra åt muttrarna på bultarna.
6

Dra vagnen framåt eller bakåt bort släpet stöd. Dra åt alla muttrarna genom att vrida dem medurs med klacken skiftnyckel.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113788.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.