Hur hittar man den år & Modell av en Yamaha Timberwolf

Du kan behöva för att hitta information om din Yamaha Timberwolf fyrhjuling om du behöver delar eller planerar att sälja det. På grund av bristen på consistant registrering lagar för fyrhjulingar och ATV, har många ATV sålts utan titlar eller någon form av dokumentation, vilket de nya ägarna gissa på hur gammal maskinen är eller vad specifik modell det kan vara. Lyckligtvis alla fyrhjulingar har siffror fordon Identifiering (vins) som kan avkodas för att bestämma sådan information. Saker du behöver
penna
Papper
Visa fler instruktioner
1

Leta VIN på din Timberwolf. Detta är den 17-tecken uttryck stämplat i ramen av din fyrhjuling. Börja leta efter det genom att kryssa i ramen på vänster sida nära framhjulet.
2

Record VIN på ett pappersark.
3

Decode VIN. Du har flera alternativ. Du kan mata in VIN-nummer till en VIN dekoder, såsom det som är tillgängligt från Motoverse (se Resurser) eller så kan du ringa din lokala Yamaha återförsäljare och ge dem VIN, som de kan avkoda för dig.
4

Bestäm året av din ATV från ATV VIN Number webbplats (se referenser) från ATV Style. Den tionde tecknet ger denna information, och nyckeln till avkodning det visar på den webbplatsen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113755.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.