Bil Share Program i Los Angeles

Bil aktieprogram tillåta medlemmar att boka och använda fordon på en timme eller dagligen. Medlemmar av programmen bil share betalar medlemsavgifter och ges keycards som tillåter tillgång till tjänstebil efter reservera en bil online. Bil aktieprogram i Los Angeles ger medlemmar tillgång till en bil utan bekostnad av att upprätthålla ett permanent fordon. LAXCarShare

LAXCarShare grundades 2009 och är ett kvinnligt ägda, privat samåkning tjänsten. Med företaget, betalar du för den tid du använder en bil. LAXCarShare har platser i Culver City, centrala Los Angeles, Santa Monica, West Hollywood och Wilshire Center. Användning av LAXCarShare fordon ingår gas, försäkringar, underhåll, vägassistans och upp till 180 miles per dag. Från och med oktober 2010 är medlemsavgiften $ 50 och inkluderar en icke återbetalningsbar ansökningsavgift på $ 25 och en ytterligare $ 25 medlemsavgift, om den godkänns. Medlemskap förnyelse är $ 15 och omfattar ett år. Bilar kostar $ 7 är en timme att använda på vardagar och $ 60 per dag på helgen. Du måste vara minst 21 år gammal och ha ett giltigt körkort för att delta i programmet bil aktie. Sökande kan inte ha några större brott, såsom vårdslös körning, stora hastighetsöverträdelser eller rattfylleri fällande domar inom de senaste tre åren.
Zip bil

Zip bilannonser bil dela tjänster över nationen, däribland Los Angeles. Sökande fyller i ett formulär på nätet och måste ge körkort detaljer och kreditkortsinformation för att öppna ett konto. En Zipcard kommer att tillåta tillgång till tjänstebil och kommer komma med posten cirka en till fyra bankdagar efter det att ansökan har godkänts. Bilen aktieprogram debiterar en $ 25 ansökningsavgift och en årlig avgift på $ 50. Bolaget kräver inte en deposition. Timma bil varierar beroende på bilmodell, men börjar på $ 8 en timme och $ 66 per dag för en 24-timmars period på vardagar, och $ 9 En timme och 72 $ per dag på helgerna, i oktober 2010, och inkluderar gas, försäkringar och uppåt till 180 miles. När du har ett konto, kan du lägga till drivrutiner till kontot med en $ 25 ansökningsavgift och $ 25 årsavgift för varje förare.
Car Dela Bilpooler

Samåkning är en annan term för samåkning, eller när två eller flera personer delar på en bil. Samåkning kan minska kostnaderna spenderas på bil underhåll, underhåll och bränsle, särskilt om du är dela bränsle mellan ett antal ryttare. Det kan också minska trängsel och föroreningar som orsakas av ytterligare bilar på vägen. Lyft och bilpool styrelser såsom Erideshare gör det enkelt för Los Angeles invånare att ansluta med andra som vill samåka eller bil aktie.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113683.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.