Vilka bilar är gjorda med en Fjärrstart system?

Många nya bilar tillverkas idag med fjärr keyless start system. Sådana system inte bara tillåter förare bekvämligheten med att kunna låsa och låsa upp sin bil på distans, men också möjligheten att starta sin bil på distans. Denna nya nyckellös start gör det möjligt att starta bilen när du sitter vid köksbordet slutar upp frukost på en kall morgon, med bilen värmas upp och redo att gå när du är. General Motors fordon 2003 och senare

General Motors erbjöd den första helt integrerade, fabriksinstallerade och garanteras fjärrkontroll starter på fordon under 2003. GM tog initiativet i avlägsna styrsystem starter, och företaget var att installera dem i många high-end och mellanregister modeller från 2008. Den nya 2011 Chevrolet Volt är utrustad med en fjärrstart systemet. Volt är Chevy s nya allt-elbil, och det kommer lastat med många avancerade funktioner, inklusive röstkommandon, GPS-baserad trafik och navigationssystem och high-end ljud tillsammans med fjärr keyless starter.

2007 och senare Subaru Outback, Legacy och Tribeca

Subaru började erbjuda fabriksmonterade avlägsna förrätter som tillval på flera modeller under 2007. Under 2010 Subaru anslöt flera andra biltillverkare i att ge all-in-one keyless inresa och startmotor system på sina högre slutet modeller.
2010 Lexus RX 11

2010 års Lexus RX 11 top-of-the-line SUV kommer lastat med många funktioner, inklusive en fjärrkontroll startmotor som är helt integrerad med det nyckellösa låssystemet, så en extra fjärrkontroll inte behövs.

2010 Acura ZDX

2010 Acura ZDX lyx sedan är utrustad med en fabriksinstallerad nyckellösa låssystemet som gör det möjligt för fjärrstart och klimatkontroll.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113682.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.