Hur man registrerar ett Gooseneck Trailer i Texas

Det sista du vill se när du drar ditt svanhals trailer bakom din pickup ner Texas motorvägen är de blinkande ljusen från en officer stoppa dig eftersom du inte har korrekt registrerat ditt fordon. Goosenecks är tunga släp som har en karakteristisk utskjutande främre U-formad bar och Hitch utformad för att fästa på insidan av sängen av en lastbil. De trailers finns i en mängd olika former, från flak till hästtransport, men de alla är utformade för att transportera tunga laster på ett säkert sätt. Anses fordon i Texas, måste de vara registrerade hos Texas Department of Motor Vehicles. Saker du behöver
Trailer Proof titel
av nuvarande auto ansvarsförsäkring
Trailer spec ark
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera kontoret i länet skatt bedömare-samlare i det län där du bor. Varje län i Texas processer titel och blanketter registrering separat och avgifterna kan variera något från länet. Länet kontor kommer att ha formen behöver du: Form 130-U, Ansökan om Texas Intyg om avdelning. Du kan också få blanketten på nätet från Texas Department of Motor Vehicles hemsida.
2

Bestäm tomvikt av trailern i pounds, den maximala last som kan transporteras på fordonet, och bruttovikt för vilken släpet är som skall registreras. Denna information bör vara på din spec ark, men om du inte har specifikationerna för din släpvagn måste du skaffa den här informationen.
3

Gå till länet skatten bedömare-samlare kontor . Fylla i formulären och affidavitsna. Visa en aktuell Texas körkort, bevis om ansvarsförsäkring och ägande av svanhals trailer. Betala täcka anmälningsavgifterna kontant, med check eller kreditkort.
4

avgöra om du har en speciell omständighet. Om din släpvagn ska användas för odling, kommer du använda blankett VTR-52-A, Ansökan om lantbruk /Semitrailer, Farm Truck, eller Farm Truck Tractor License Plates. För fordon med titeln utanför Texas som kommer att användas i Texas, kommer du registrerar släpet med hjälp av formulär VTR-272, Ansökan om registrering endast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113674.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.