Passenger Bus Specifikationer

Passagerare bussar kommer i olika varianter och storlekar. Kostnader, passagerarsäten, lagringsutrymme och om fordonet har toalettbesök ombord är viktiga faktorer att tänka på när man väljer en buss att hyra eller rida. Ändamål

Federal Motor Carrier Safety Administration (FMCSA) säger att en motorcoach är avsedd för långväga resor för passagerarna. Den har ett bagageutrymme och en passagerare däck. En mini-bus kan också gå långa sträckor, men det bär färre passagerare. Limousiner och skåpbilar är för liten grupp turer. Gula bussar är för att bära barn till och från skolan.
Personbilar Bussar

FMCSA säger motorcoaches, mini-bussar, skolbussar, limousiner och skåpbilar är former av transport tänkt att bära små till stora mängder människor. En motorcoach bär 40 till 50 passagerare, en mini-bus bär 16, kan en skolbuss transportera upp till 80 personer och limousine-och skåpbilar kan bära upp till 15 personer.
Driver Safety , Komfort och lagring

FMCSA säger motorcoach förare måste vara ledig i minst åtta timmar innan du sätter i en 10-timmars körning skift. Om ett bussbolag anställd har varit i tjänst i 15 timmar, kan han inte köra bil innan man ledig i minst åtta timmar. Mini och skolbussar är också föremål för tidsgränser. Motorcoaches har gott om förvaring och toaletter ombord. Mini bussar, limousiner och skåpbilar har inte toaletter och har varierande mängder av lagringskapacitet. School bussar har inga toaletter eller lagring.
Fordons-och passagerarnas säkerhet

kraschar Vehicle kan orsakas av ett antal faktorer, inklusive trötthet, felaktiga däck och broms och andra mekaniska fel. Den FMCSA och andra federala och statliga organisationer trappar upp bilprovning och säkerhetsprogram, som omfattar stänga vad de kallar "kameleont" transport företag som står inför sanktioner eller rättsliga åtgärder. Dessa företag byter namn och affärsmodeller istället för att fastställa deras bussar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113662.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.