Hur Utse en plats för parkering som handikappade

Om du har ett nytt företag som kommer att vara öppen för allmänheten och du tillhandahåller parkering för kunderna, måste du ha minst en handikappad parkeringsplats. Enligt Adaptive Tillgång hemsida, har den amerikanska with Disabilities Act särskilda krav för att skapa handikappade parkeringsplatser, inklusive hur många platser du måste ha. Utse en parkeringsplats som handikappad och arbetar inom ADA riktlinjer för tillgänglighet är något som du kan utföra på egen hand. Instruktioner
1

Välj en plats som ligger på plan mark och så nära handikapp tillgänglig ingång som möjligt. Du måste ha plats för en tillgång gången till vänster eller höger om plats för att rymma ett förflyttningshjälpmedel. Detta innebär att du kan behöva ta två parkeringsplatser och omvandla dem till en handikappad plats. För van-åtkomliga utrymmen, behöver tillgång gången vara minst 8 meter bred. Gången för bilar skall vara 5 meter bred. Den Access Board webbplats (se Resurser) har ett diagram över den miniminivå på antalet handikappade utrymmen du behöver för att vara i överensstämmelse med ADA riktlinjer för tillgänglighet.
2

Skapa en rutt, om man inte redan finns, mellan den valda utrymmet och tillgänglig ingång. Denna väg bör inte vara brant och det bör ha en halkfri yta. Typiskt parkeringsplatser närmast tillgänglig ingång har redan en tydlig väg.
3

Lägg upp en skylt med den internationella symbolen för tillgänglighet, som är handikapp-logotypen, direkt framför parkeringsplats . Den nedre kanten av skylten bör vara minst 60 inches ovanför marken och det bör monteras högt nog att ses över alla fordon parkerade i fläcken. Om du skapar en van-tillgänglig plats, måste skylten inkluderar "van tillgänglig" på det.
4

Måla ett handikapp logotyp på trottoaren av parkeringsplats, om du vill. Det är inte ett krav att handikappade parkeringsplatser har målat logotypen. Du kan också måla linjerna i en annan färg om du vill att de ska sticka ut, men det är inte ett krav.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113654.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.